valet-parking-chauffeur-overleden

Valet Parking-chauffeur overleden na aanrijding tegen boom

Geplaatst op 21 februari, 2020

Met afgrijzen hebben we vernomen dat er recent een Valet Parking-chauffeur is overleden bij een aanrijding tegen een boom. Het dodelijke ongeval vond plaats op de Rijnlanderweg in NIeuw-Vennep. Het slachtoffer is een 19-jarige man uit Amsterdam, die werkte als chauffeur voor een van de parkeerbedrijven bij Schiphol. De aanrijding vond vroeg in de ochtend plaats, toen de bestuurder de macht over het stuur verloor.

Macht over het stuur verloren

De bestuurder is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Uiteraard is de familie daar als eerste van op de hoogte gebracht. Hen is slachtofferhulp aangeboden, om het plotselinge verlies te verwerken. De politie stelt een onderzoek in, zo is laten weten via het Twitter-account van de Politie Kennemerland. De auto is tijdens het ongeval flink beschadigd geraakt, al lijkt er voorlopig geen reden om aan te nemen dat er iets bijzonders aan de hand was.

Bij SchipholParkeren.com is bekend om welke chauffeur van welk parkeerbedrijf het gaat. Uit privacy-overwegingen zullen we die informatie natuurlijk niet bekend maken. Wel weten we dat het parkeerbedrijf recent is verhuisd naar een nieuwe locatie.

Nieuwe parkeerlocatie in Nieuw-Vennep

Het parkeerbedrijf staat te boek als een betrouwbare aanbieder van parkeerdiensten. De valet parking is er goed op orde, dankzij chauffeurs die hun werk op een betrouwbare manier doen. Voorlopig is er geen reden om aan te nemen dat het niet zou gaan om een noodlottig ongeval, waarbij helaas een chauffeur van het bedrijf betrokken is.

De nieuwe locatie in Nieuw-Vennep is goed bereikbaar, al voert de route langs een gevaarlijke weg die risico’s met zich meebrengt. Het is daar zowel overdag als ’s nachts en ook vroeg in de morgen belangrijk om goed op te weg te blijven letten.

Het parkeerbedrijf heeft de nabestaanden haar medeleven betuigd en betreurt het enorme verlies. Het heeft de andere chauffeurs bovendien aangegeven vooral voorzichtig te moeten rijden, om meer ongevallen te voorkomen. Het bedrijf is al meerdere jaren succesvol actief, dus lijkt goed te weten hoe de auto’s vervoerd en geparkeerd moeten worden.

Ook vanuit SchipholParkeren.com willen we de nabestaanden de komende tijd veel sterkte wensen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken