247-parking

Gefeliciteerd! 247 Parking ontvangt Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 03 oktober, 2017

247 Parking heeft ons Keurmerk Schiphol Parkeren ontvangen. Het bedrijf hebben er al eerder kritisch onder de loep genomen voor de test en beoordeling en ook daarna hebben we goed gekeken naar de service, de kosten en de mogelijkheden om er op een betrouwbare manier te parkeren.

Het parkeerbedrijf bij Schiphol voldoet netjes aan de eisen die we daaraan stellen, zodat u daar veilig kunt parkeren. Uiteraard was de eigenaar daar zeer over te spreken. “Heel mooi om te zien dat we het Keurmerk Schiphol Parkeren mogen ontvangen. Het geeft wat ons betreft goed aan dat we een goedkoop en betrouwbaar alternatief zijn voor parkeren op Schiphol zelf. We blijven hard werken om de dienstverlening nog verder te verbeteren, waardoor we zowel goedkoper als beter qua service zijn,” aldus de eigenaar van 247 Parking.

Online parkeerplaats reserveren

Benieuwd naar de mogelijkheden bij 247 Parking en waarom we het Keurmerk Schiphol Parkeren hebben uitgedeeld? Het is er bijvoorbeeld eenvoudig om online een parkeerplaats te reserveren. Dat zorgt voor heel duidelijke communicatie en transparantie met betrekking tot de kosten en de mogelijkheden. Dat is een van de zaken die we waarderen wanneer we kijken naar de parkeeraanbieders bij de luchthaven.

Kritisch op de kosten

Aan de andere kant is het verstandig om kritisch te blijven op de kosten. We hebben dat ook in de beoordeling over 247 Parking eerder al aangegeven. “We proberen zo duidelijk mogelijk te zijn over de kosten. Ze staan gewoon op de website en zijn eenvoudig op te vragen of te berekenen, zodra klanten online een parkeerplaats reserveren. We werken doorlopend aan een zo duidelijk mogelijk aanbod,” verklaart de eigenaar.

247 Parking voldoet wat dat betreft netjes aan de voorwaarden die we stellen voor parkeerbedrijven. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het belangrijk is om altijd goed te vergelijken en goed op de prijzen te letten.

Parkeren bij Schiphol: 247 Parking betrouwbare keuze

247 Parking is wat ons betreft een betrouwbare keuze en een goed alternatief voor de parkeermogelijkheden op Schiphol zelf. U kunt de auto er op een veilige manier parkeren en betaalt daarvoor een scherpe prijs. Met ons Schiphol Parkeren Keurmerk voor 247 Parking geven we graag aan dat dit parkeerbedrijf de moeite van de vergelijking meer dan waard is.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken