duurzaam-247-parking

247 Parking gaat voor duurzaam: samenwerking om het milieu te sparen

Geplaatst op 07 januari, 2019

247 Parking stond al bekend als een goedkope parkeeraanbieder bij Schiphol en voegt daar nu het label ‘duurzaam’ aan toe. Het bedrijf gaat een samenwerking aan met GreenParking, om efficiënter gebruik te kunnen maken van shuttlebussen.

De bedrijven slaan de handen ineen, waardoor het niet meer nodig is om beiden van en naar de vertrekhal en aankomsthal te rijden. De shuttlebussen van GreenParking rijden ook langs het naastgelegen 247 Parking, om daar de parkerende klanten op te pikken. Het is daardoor nog maar nodig om één keer naar de luchthaven en terug te rijden, waardoor de CO2-uitstoot met 100% afneemt.

Bovendien heeft 247 Parking besloten om de eigen medewerkers de meeste auto’s zelf te laten parkeren. Dat drukt de kosten, leidt tot lagere tarieven voor klanten en voorkomt bovendien een groot aantal van de parkeerschades. Tenslotte kunnen klanten direct in hun auto stappen als ze terugkomen bij de parkeerplaats, omdat die al netjes voor hen klaarstaat.

Efficiënter parkeren: lagere kosten

247 Parking probeert zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van het parkeerterrein. Daarom heeft de parkeeraanbieder besloten om de eigen medewerkers de auto’s te laten parkeren. Zij weten wanneer klanten hun auto komen brengen en wanneer ze die weer op komen halen. Dat is belangrijke informatie, om de auto’s goed te kunnen parkeren en ervoor te zorgen dat die weer op tijd beschikbaar zijn.

Ondertussen kan de parkeeraanbieder bij Schiphol meer auto’s parkeren op het terrein. Daardoor stijgen de opbrengsten per vierkante meter, dalen de kosten en lukt het om lagere tarieven te berekenen voor klanten. Het resultaat is goedkoper parkeren bij Schiphol, terwijl u er kunt rekenen op een betrouwbaar parkeerbedrijf.

Tip: 247 Parking beschikt over ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Dat betekent dat we de parkeeraanbieder uitgebreid hebben gecontroleerd. U kunt er rekenen op goede betrouwbaarheid, een nette service en scherpe tarieven om te parkeren bij Schiphol.  

Voordeel voor klanten: minder parkeerschades

Het lagere tarief voor het parkeren bij Schiphol is direct interessant voor klanten, al is dat niet alles. Reizigers kunnen namelijk ook rekenen op een lager aantal parkeerschades. Zij kunnen er vanuit gaan dat hun auto er netjes uit blijft zien, omdat de medewerkers daar op een zuinige manier mee omgaan. De auto’s worden dicht op elkaar geparkeerd, maar altijd met veel oog voor detail en zorg om schades te voorkomen. Dat komt zowel de reiziger als het parkeerbedrijf ten goede, omdat het veel administratie scheelt.

Auto staat alvast klaar: direct wegrijden na parkeren bij Schiphol

Tenslotte kunnen de medewerkers van 247 Parking er daardoor voor zorgen dat ze de auto alvast klaarzetten op het moment dat de reiziger weer terugkomt naar de parkeerplaats. Zodra klanten uit de shuttlebus van Greenparking stappen staat de auto alvast klaar bij de entree. Het is niet meer nodig om er met de koffers en andere bagage naartoe te lopen. In plaats daarvan kunnen klanten meteen wegrijden in hun eigen auto, voor een geweldige parkeerervaring die ondertussen niet veel hoeft te kosten.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken