247-parking-shuttle

247 Parking verkoopt valet-label: focus op goedkoop shuttle parkeren bij Schiphol

Geplaatst op 20 januari, 2019

247 Parking verkoopt het valet-label aan Goodparking, om zich volledig op goedkoop shuttle parkeren bij Schiphol te kunnen richten. Het bedrijf biedt geen valet parking meer aan, om het parkeren op afstand efficiënter te kunnen aanbieden. Dat moet de service voor klanten ten goede komen en tegelijkertijd leiden tot lagere tarieven, zodat reizigers er dubbel van kunnen profiteren.

Tegelijkertijd neemt het bedrijf Budgetshuttle over van hetzelfde Goodparking, waardoor er een ruil ontstaat. Dat hebben we eerder gezien tussen ParkandFly en Valetlabel, die op die manier ook besloten alleen nog maar te doen waar ze goed in zijn. De verschillende parkeerbedrijven willen een meer gerichte service aanbieden, om goedkoper en met meer kwaliteit parkeerplaatsen bij Schiphol te kunnen verzorgen.

Ruil met Goodparking: shuttle parkeren bij de luchthaven

247 Parking en Goodparking ‘ruilen’ twee labels, om zich beiden op een deel van de markt te kunnen richten. 247 Parking kiest voor shuttle parkeren met de laagst mogelijke tarieven, terwijl Goodparking er met de beste service voor wil zorgen dat klanten kiezen voor valet parking.

De beide bedrijven doen op die manier waar ze goed in zijn, zonder in elkaars vaarwater te zitten. Bovendien is het niet meer nodig om twee labels te voeren, die eigenlijk met elkaar concurreren. In plaats daarvan willen de bedrijven zich verder professionaliseren in het specifieke aanbod waar ze voor zorgen.

ParkandFly en Valetschiphol.nl

Een deal zoals die tussen 247 Parking en Goodparking hebben we al een keer eerder gezien. Het fenomeen deed zich bijvoorbeeld voor bij ParkandFly met Valetschiphol.nl, die daarmee ook besloten om zich allebei op een eigen deel van de markt te gaan richten.

Dat heeft goed uitgepakt, omdat klanten van de beide bedrijven nu kunnen rekenen op meer waar voor hun geld. Het ene bedrijf is sterk in goedkope parkeerplaatsen met een shuttle naar de luchthaven. Het andere bedrijf haalt de auto van de klant voor de deur van de vertrekhal op, om die vervolgens zelf te parkeren op het parkeerterrein.

Gerichte service: goedkoper en met meer kwaliteit

247 Parking wil de kwaliteit van shuttle parkeren verbeteren, terwijl het tarief nog verder omlaag moet. De ruil met Goodparking is niet de enige stap die het bedrijf zet. Daarnaast zorgt het parkeerbedrijf er namelijk voor dat er geen eigen ritten meer naar de vertrekhal plaatsvinden. In plaats daarvan is er een samenwerking gestart met Greenparking. Daardoor neemt de CO2-uitstoot met 100% af en kunnen klanten rekenen op nog scherpere tarieven en een betere service.

247 Parking beschikt over ons Schiphol Parkeren Keurmerk en heeft de zaken daarmee goed op orde. Wij houden de diverse parkeerbedrijven goed in de gaten en zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op maximale betrouwbaarheid voor een scherpe prijs. Uiteraard zullen we de ontwikkelingen de komende tijd volgen. Dat doen we zowel voor 247 Parking als voor Goodparking, om zowel de shuttle service als de valet parking bij Schiphol te kunnen beoordelen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken