best-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! Best Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 12 mei, 2017

We mogen Best Parking feliciteren met het Keurmerk Schiphol Parkeren. De parkeeraanbieder houdt zich netjes aan de gemaakte beloften en heeft de service ed voor elkaar. De tarieven om de auto lang te parkeren bij Schiphol liggen laag en de afstand tot de luchthaven is klein.

Best Parking is een label van hetzelfde bedrijf als Quick Parking en Budget Parking. Dat zijn inmiddels gerenommeerde namen, die ons Keurmerk Schiphol Parkeren al langer in het bezit hebben. Zij hebben meerdere keren bewezen de zaken goed op orde te hebben, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw auto er op een betrouwbare wijze te parkeren. Dit komt bovendien de betrouwbaarheid van de parkeerbedrijven in het algemeen ten goede.

De directeur legt uit: “We zijn blij dat we ook met Best Parking het Schiphol Parkeren Keurmerk hebben mogen ontvangen. We werken er iedere dag hard aan om het parkeren zo goedkoop en veilig mogelijk te maken. Het is mooi om te zien dat we daar op deze manier dan de waardering voor krijgen. Wij helpen er graag voor te zorgen dat reizigers geen gebruik hoeven te maken van de dure parkeerplaatsen op de luchthaven zelf.”

Goedkoop en veilig parkeren bij Schiphol

Het klopt dat parkeren bij Best Parking een stuk goedkoper is dan op de luchthaven zelf, dat bleek bijvoorbeeld uit onze beoordeling over de parkeeraanbieder. We keken daarin uiteraard naar een aantal andere belangrijke zaken, zoals de aangeboden shuttle bus en de beveiliging op het terrein zelf. We controleren voor het uitreiken van het keurmerk onder andere de afstand tot de luchthaven en wat er gebeurt op het moment dat we de klantenservice bellen met een lastige vraag.

In al die gevallen is gebleken dat Best Parking de zaken goed op orde heeft, waardoor we de parkeeraanbieder bij Schiphol het certificaat met trots uit mogen reiken. We zijn blij dat er hiermee een nieuwe naam in de uitgebreide lijst bijkomt, die de zaken netjes regelt en ervoor zorgt dat reizigers bij Schiphol de kans hebben om goedkoop en veilig te parkeren.

best-parking-certificaatLocatie dichtbij de luchthaven langs de A4

Beste Parking bevindt zich op een goede locatie langs de A4. Dit betekent dat het in de buurt van Schiphol mogelijk is om nog goedkoop een parkeerplaats te vinden en er daar voor te zorgen dat de auto er betrouwbaar staat. De shuttle bus rijdt in een korte tijd naar Schiphol en staat ook weer klaar op het moment dat de reizigers daar weer arriveren.

Dit betekent dat het parkeren bij de luchthaven dankzij Best Parking een stukje gemakkelijker, veiliger en vooral goedkoper is geworden. Dat waren voor ons belangrijke redenen om het keurmerk uit te delen, net als de goede service en duidelijke informatie die er beschikbaar is. Klanten die er een parkeerplaats reserveren kunnen dat nog 20 minuten voor aankomst doen en ontvangen een duidelijke routebeschrijving en informatie over de parkeeractie.

Wat dat betreft is Best Parking een voorbeeld voor andere parkeeraanbieders, die er ook voor willen zorgen dat ze alles netjes op orde hebben. Het is immers die werkwijze die ervoor zorgt dat het parkeerbedrijf het Keurmerk Schiphol Parkeren heeft ontvangen en zich daarmee in een lijstje van betrouwbare parkeerbedrijven bij de luchthaven terug kan vinden.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken