budget-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! Budget Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 03 maart, 2017

Budget Parking heeft het Keurmerk Schiphol Parkeren ontvangen en behoort daarmee nu tot de betrouwbare parkeeraanbieders rondom de luchthaven Schiphol. We hebben de parkeerdiensten meerdere keren beoordeeld en kunnen niet anders dan concluderen dat het bedrijf de zaken goed op orde heeft.

“We beoordelen op een aantal verschillende onderdelen. We kijken bijvoorbeeld naar de kwaliteit en de ligging van de parkeerfaciliteiten, net als naar de service en klantgerichtheid door de medewerkers. Die elementen dragen sterk bij aan de parkeerervaring door klanten, die zowel betrouwbaar, goedkoop als goed van kwaliteit dient te zijn,” aldus Dorus Hinse van Schipholparkeren.com.

“We zijn enorm trots op het ontvangen van het Keurmerk Schiphol Parkeren,” aldus de directeur van Budget Parking. Hij vervolgt: “het vormt voor ons een belangrijke waardering voor het harde werk dat we erin stoppen, om onze beloften waar te maken voor onze klanten. We willen er met de goedkope parkeerplaatsen bij de luchthaven voor zorgen dat klanten geen gebruik hoeven te maken van de dure parkeerfaciliteiten op Schiphol zelf. We vinden dat het goedkoper kan en proberen dat de bewijzen door een parkeerlocatie op slechts 4 minuten van de vertrekhal aan te bieden.”

certificaat-budget-parkingBeloften waargemaakt door de parkeeraanbieder

Op de website doet Budget Parking een aantal belangrijke beloften. De parkeerlocatie bevindt zich volgens de beloften op slechts 3 kilometer van de luchthaven en er bestaan mogelijkheden om de auto overdekt te parkeren. Verder is er 24 uur per dag, 7 dagen per week een shuttle beschikbaar en is het er niet nodig om de sleutels van de auto achter de laten. Het zijn een aantal beloften waar klanten naar op zoek zijn, om hun auto er op een betrouwbare wijze te kunnen parkeren. We hebben in de beoordelingen rekening gehouden met deze beloften, zodat we onder andere de transparantie en betrouwbaarheid kunnen waarderen. De parkeeraanbieder slaagt er goed in om deze beloften waar te maken en er daarmee als een betrouwbare parkeeraanbieder voor te zorgen dat klanten er hun auto zonder problemen kunnen parkeren.

Ervaring als label van Quick Parking

De goede kwaliteit van de aangeboden parkeerdiensten lijken onder andere het resultaat van het feit dat Budget Parking een label vormt van Quick Parking. Dat is een grote parkeeraanbieder bij onder andere luchthaven Schiphol. Er bestaat veel ervaring met de aangeboden diensten en dankzij de brede expertise weet het bedrijf goed waar klanten naar op zoek zijn. Door daar de juiste beloften in te doen en die waar te maken verdient Budget Parking wat ons betreft het Keurmerk Schiphol Parkeren.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken