quick parking winnaars

Quick Parking overhandigt Fiat 500 aan enthousiaste winnaars

Geplaatst op 24 juni, 2016

Quick Parking heeft het Schiphol Parkeren Keurmerk en voldoet daarmee aan alle voorwaarden voor een betrouwbare parkeeraanbieder. Dat is echter niet alles, er zijn daarnaast regelmatig acties beschikbaar om mooie prijzen te winnen. Het ging onlangs bijvoorbeeld om een heuse Fiat 500, een auto die uitstekend geparkeerd kan worden op het terrein van Quick Parking. De Fiat 500 werd onlangs overhandigd aan de winnaars, uiteraard niet nadat er eerst nog een doek over de auto lag om de spanning er goed in de houden.

Reserveren en een Fiat 500 winnen

Quick Parking startte op 15 januari van dit jaar en bood deelnemers een aantal maanden de kans om een parkeerplaats te reserveren. Een ieder die een plaats reserveerde maakte automatisch kans op de mooie prijs, deelnemers hoefde daar verder niets voor te doen. Alle boekingen tot en met 20 april kwamen in aanmerking, daarna zou de winnaar bekendgemaakt worden. Uiteraard zouden alleen de boekingen die niet werden geannuleerd en waarvan de boekers op kwamen dagen meedingen voor de prijs. Een notaris van Novitarius in Hoofddorp zag toe op de actie.

Winnaars van de Fiat 500

quick-parking-parkeren-schipholOp 30 mei was het eindelijk zover en kon Quick Parking de Fiat 500 uitdelen aan de blije winnaars. Er werd een afspraak gemaakt bij de dealer, die de auto nog mooi onder het bekende doek had staan. Het was aan de contouren al wel te zien dat er inderdaad een Fiat 500 stond, maar de spanning was nog even te snijden. Vervolgens werd het tijd om de auto te onthullen en daarmee voor het hoogtepunt voor de winnaars te zorgen.

Er zat een mooie strik om de auto, die de twee winnaars er het liefst al meteen vanaf wilde trekken. Na nog even geduld was het moment dan eindelijk daar en werd de auto aan hen onthuld. Ze kregen de mooie prijs te zien die ze wonnen door een parkeerplaats te boeken bij Quick Parking. Ze gaven aan nooit te hebben verwacht een dergelijke mooie prijs te kunnen winnen.

De man nam direct plaats achter het stuur en samen ontdekte ze de prachtige nieuwe Fiat 500. Bovendien gaven ze aan hun auto de volgende keer uiteraard weer bij Quick Parking te parkeren, ook als er geen nieuwe auto te winnen valt. Het lijkt er wat dat betreft op dat de gewonnen Fiat 500 van Quick Parking op een uitstekende plaats terecht is gekomen.

Gratis shuttle service

quick-parking-parkeren-schiphol-5Quick Parking staat bekend om onder andere de gratis shuttle service voor shuttle parkeren die parkerende klanten in circa 5 minuten naar de luchthaven brengt. We hebben de aangeboden diensten door Quick Parking zelf gecontroleerd en daar een uitgebreide test en beoordeling over geschreven. De parkeeraanbieder voldoet netjes aan onze eisen en heeft daarom het keurmerk gekregen. Uiteraard houden we u op de hoogte van dergelijke acties waarbij u een Fiat 500 kunt winnen, net als van acties waarbij er andere prijzen te verdelen zijn.

Lees meer:

navigate_next Parkeren bij Quick Parking