central-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! Central Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 28 februari, 2017

Het nieuwe Central Parking heeft het Keurmerk Schiphol Parkeren ontvangen. Na de overname door de nieuwe eigenaar is er veel verbeterd, waardoor de gemaakte beloften op de website ook daadwerkelijk worden nagekomen. We hebben de parkeeraanbieder regelmatig beoordeeld en kunnen nu vol vertrouwen aangeven dat de service er uitstekend in orde is en dat klanten hun auto er zonder problemen kunnen parkeren.

Sinds de overname door de nieuwe eigenaar van Central Parking is er veel veranderd, nadat er in het verleden een aantal klachten over de parkeeraanbieder zijn binnengekomen. We hebben Central Parking vanaf dat moment opnieuw een aantal keren beoordeeld en zijn iedere keer tot de conclusie gekomen dat de service er nu een stuk beter is. Bovendien zijn de parkeerterreinen inmiddels veel beter beveiligd, gelden er betere voorwaarden voor de chauffeurs en zijn de wachttijden voor de klanten een stuk korter dan voorheen.

Betere service na overname

“Sinds de overname door de nieuwe eigenaar is er bij Central Parking een totaal andere wind gaan waaien,” aldus Dorus Hinse van SchipholParkeren.com. Hij vervolgt: “we zien dat de tarieven voor het parkeren bij Schiphol er nog altijd zeer scherp zijn, al staan daar nu ook daadwerkelijk goede parkeerdiensten tegenover. De service is er een stuk beter dan in het verleden, waardoor klanten daadwerkelijk kunnen rekenen op een betrouwbare parkeerplaats waarvoor ze een lagere prijs betalen dan op de luchthaven zelf.”

“We zijn ontzettend blij met de waardering voor SchipholParkeren, nadat we er hard aan hebben gewerkt om de service sterk te verbeteren,” aldus de nieuwe directeur van het parkeerbedrijf. “We hebben de service naar onze klanten verbeterd en zorgen er met de betere voorwaarden voor de chauffeurs voor dat zij net iets meer kunnen doen om een prettige parkeerervaring mogelijk te maken,” vervolgt hij.

certificaat-central-parkingBetere voorwaarden voor de chauffeurs en kortere wachttijden

De chauffeurs kunnen er inderdaad rekenen op betere voorwaarden. We hebben met een aantal van hen gesproken en kregen vanuit meerdere kanten te horen dat de situatie bij Central Parking sterk verbeterd is. Er geldt voor hen nu bijvoorbeeld een vakantietoeslag en tijdens de nachtelijke uren kunnen zij rekenen op een nachttoeslag. Het zijn twee factoren die ervoor zorgen dat de chauffeurs bereid zijn om een stapje extra te doen, iets waar uiteindelijk de klanten van kunnen profiteren.

Daarnaast zijn de wachttijden voor klanten sterk afgenomen en zijn de parkeerplaatsen nu een stuk beter beveiligd. Dat betekent dat klanten met het volle vertrouwen hun auto kunnen parkeren en dat ze niet langer lang hoeven te wachten wanneer ze de auto willen parkeren of die weer komen ophalen wanneer ze terugkomen op Schiphol.

We hebben Central Parking het Keurmerk Schiphol Parkeren uit kunnen delen aan de parkeeraanbieder, om die daarvoor de waardering te geven die daarbij past. Het geeft goed aan dat de zaken er de afgelopen tijd veranderd zijn, in de positieve zin van het woord. Het is inmiddels een parkeeraanbieder waar klanten online een plaats kunnen reserveren en vervolgens kunnen rekenen op een aantal belangrijke beloften. Central Parking garandeert reizigers een onbezorgde reis en slaagt er sinds de kwaliteitsverbetering uitstekend in om dit voor elkaar te krijgen. We blijven de diensten bij Central Parking desalniettemin uiteraard goed in de gaten houden om de kwaliteit te blijven beoordelen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken