central-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! Central Parking shuttle service ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 02 april, 2018

We feliciteren Central Parking met ons Keurmerk Schiphol Parkeren, uitgereikt voor hun eigen shuttle service. Waarmee ze de zaken goed op orde hebben, zoals blijkt uit onze eigen tests die we deden voor een review.

“We zijn heel blij met het keurmerk, dat geeft ons aan dat we het goed doen voor onze klanten,” aldus de eigenaar van Central Parking. Hij vult aan: “We wilden ons parkeeraanbod uitbreiden, door ook de mogelijkheid tot shuttle parkeren te bieden. Met dezelfde kwaliteit als die klanten van ons kennen voor valet parking, uiteraard voor de scherpst mogelijke tarieven.”

Eigen shuttle service van Central Parking

Sinds enige tijd heeft Central Parking een eigen shuttle service. Klanten kunnen hun auto parkeren op het beschikbare terrein, waarna er een shuttle beschikbaar is naar de vertrekhal op luchthaven Schiphol. Andersom is er bij thuiskomst een shuttlebus beschikbaar om de reizigers terug te brengen naar hun auto op het parkeerterrein.

Wij hebben de service van Central Parking uitgeprobeerd, om meer te kunnen zeggen over de kwaliteit daarvan. Daardoor hebben we een paar auto’s geparkeerd en hebben we gebruik gemaakt van de shuttle service, zodat we onze ervaringen daarmee kunnen delen.

Ons oordeel in een review

We hebben goed gekeken naar de belangrijke elementen van de shuttle service. En we zijn daardoor goed te spreken over een aantal belangrijke voordelen:

  • Goed herkenbare shuttle bussen
  • Locatie in de buurt van Schiphol, in Aalsmeer
  • Met mogelijkheid tot overdekt parkeren

Bovendien is het personeel vriendelijk en heeft Central Parking een net parkeerterrein met een vergunning om daar minstens 10 jaar actief te blijven. We zouden in een review van Central Parking voor de shuttle service niet anders dan positief kunnen zijn, vandaar dat we hebben besloten om het keurmerk aan de parkeeraanbieder uit te reiken.

Grote plannen van Central Parking

Bovendien heeft Central Parking grote plannen richting de toekomst. De huidige parkeergarage wordt op het moment verbouwd, om in de toekomst meer mogelijkheden te bieden om de auto overdekt te parkeren. Bovendien worden er verbeteringen aangebracht, die het parkeren gemakkelijker en veiliger moeten maken. Verder is Central Parking bezig om het onverharde parkeerterrein te asfalteren, waardoor auto’s er tijdens alle seizoenen zonder problemen kunnen parkeren en netjes schoon blijven.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken