central-parking-schiphol

Nieuwe shuttle service Central Parking ontlast parkeerproblemen Schiphol

Geplaatst op 15 oktober, 2017

Central Parking is succesvol met een eigen shuttle service op Rotterdam The Hague Airport. Het parkeerbedrijf wilde daar op termijn ook op Schiphol voor gaan zorgen. Gezien de recente parkeerproblemen bij de luchthaven heeft men besloten om daar al eerder mee te starten. Klanten kunnen sinds 1 oktober een parkeerplaats reserveren en gebruik maken van de snelle shuttle naar de luchthaven.

“Door de verbouwing op Schiphol zijn er 3.000 parkeerplaatsen verdwenen. We zien dat er parkeerproblemen ontstaan, bijvoorbeeld door beperkte beschikbaarheid tijdens de herfstvakantie. We hebben daarom alles op alles gezet om klanten al eerder een alternatief te kunnen bieden. We hebben de plannen naar voren gehaald, waardoor we op 1 oktober konden starten met onze shuttle service,” laat een woordvoerder van Central Parking weten.

Sinds 1 oktober een eigen shuttle service

Het parkeerbedrijf heeft op de andere luchthaven uitgebreide ervaring met de shuttle parkeren. Het lukt daar om de shuttle af en aan te laten rijden, zodat klanten daar nooit lang op hoeven te wachten. De shuttle brengt ze snel naar de terminal en haalt ze daar bij terugkomst in Nederland weer op.

Sinds 1 oktober kunnen klanten hier ook op Schiphol gebruik van maken. Het is een goedkoper alternatief voor parkeren op P3 van de luchthaven zelf. Dezelfde goede service en korte rit naar de terminal, maar dan voor een lagere prijs. Nu de parkeerproblemen op Schiphol zich verder opstapelen is het goed om te zien dat Central Parking de verantwoordelijkheid neemt en hier iets aan doet.

Parkeren in Aalsmeer en met de shuttle naar Schiphol

Klanten die een parkeerplaats boeken bij Central Parking kunnen aangeven dat ze graag gebruik willen maken van de shuttle service. Ze kunnen hun auto parkeren in Aalsmeer, aan de Middenweg 11. Daar is voldoende ruimte beschikbaar om alle auto’s van klanten te parkeren. Zij kunnen dat gewoon zelf doen, om daarna naar de shuttle te lopen. Die vertrekt heel regelmatig, om de reizigers naar de luchthaven te rijden en ervoor te zorgen dat ze daar op tijd zijn voor hun vertrekkende vlucht. Eenmaal terug in Nederland op de luchthaven staat de shuttle weer klaar. Die brengt de reizigers terug naar hun auto, zodat ze hun reis naar huis of kantoor verder kunnen vervolgen.

Online reserveren en soepel parkeren

Klanten kunnen online een parkeerplaats reserveren en aangeven dat ze graag gebruik willen maken van de shuttle service. Die zorgt ervoor dat zij soepel kunnen parkeren, op korte afstand van de luchthaven. Goedkoper dan op P3 van Schiphol en bovendien zonder stress of zorgen. Een interessant alternatief, uiteraard op basis van ons Schiphol Parkeren Keurmerk.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken