cheap-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! Cheap Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 05 maart, 2017

Cheap Parking heeft het Keurmerk Schiphol Parkeren in ontvangst mogen nemen en behoort daarmee nu tot de betrouwbare parkeerbedrijven op en rondom Schiphol, waar klanten hun auto’s zonder problemen kunnen parkeren. De parkeeraanbieder biedt valet parking, een shuttle service en een mogelijkheid voor lang parkeren (31 tot en met 40 dagen). De parkeerdiensten zijn er goed in orde, vooral vanwege de mogelijkheid om een parkeerplaats direct aan de landingsbaan op korte afstand van de vertrekhal te gebruiken.

Zoals de naam van de parkeeraanbieder al verraad staat daar een lage prijs tegenover. Het bedrijf is een label van de Parking Group Holland, waarvan we ook de andere labels beoordeeld hebben. De zaken zijn er goed op orde, waardoor we het Keurmerk Schiphol Parkeren hebben kunnen uitdelen en daarmee met recht kunnen aangeven dat er betrouwbare parkeerdiensten worden aangeboden.

Parkeren direct aan de landingsbaan

“Bezoekers bij ons op de website waarderen vooral de parkeermogelijkheden in de buurt van de vertrekhal. Cheap Parking biedt de mogelijkheid om direct aan de landingsbaan te parkeren en vanaf daar gebruik te maken van een shuttle. Klanten die kiezen voor valet parking kunnen zelfs voor de deur van de vertrekhal uitstappen, waarna de medewerkers van Cheap Parking ervoor zorgen dat de auto naar het parkeerterrein gereden wordt,” aldus Dorus Hinse van Schipholparkeren.com.

certificaat-cheap-parking

De korte afstand tussen de parkeerlocatie en de vertrekhal van Schiphol heeft sterk bijgedragen aan onze waardering voor Cheap Parking, waardoor zij het keurmerk van ons hebben kunnen ontvangen. Desalniettemin hebben we ook goed gekeken naar de berekende prijzen voor de parkeerplaatsen, de kwaliteit daarvan en de service zoals de medewerkers die aanbieden. Het valt op dat zij netjes gebruik maken van herkenbare bedrijfskleding en dat er een shuttle aanwezig is om de klanten binnen 3 minuten van de parkeerlocatie naar de vertrekhal te brengen. “Dit zijn belangrijke zaken die hebben bijgedragen aan het verkrijgen van ons keurmerk. We kunnen met recht zeggen dat Cheap Parking de parkeerzaken goed op orde heeft, waardoor klanten hun auto veilig in de buurt van luchthaven Schiphol kunnen parkeren,” vervolgt Hinse.

Label van Parking Group Holland

Cheap Parking is een label van Parking Group Holland en beschikt daarmee over een ruime ervaring en brede expertise. Het bedrijf is goed op de hoogte van de wensen van klanten en lijkt er daarom heel bewust voor te kiezen om de parkeerlocatie zo dichtbij de luchthaven zelf aan te bieden. “We weten dat onze klanten een locatie dichtbij Schiphol waarderen. Het is mooi om te zien dat we daar ook in de vorm van het Keurmerk Schiphol Parkeren nu de waardering voor krijgen,” aldus de directeur van Cheap Parking.

We hebben Cheap Parking officieel het Keurmerk Schiphol Parkeren aangeboden. Daarmee behoort de parkeeraanbieder nu tot de betrouwbare bedrijven voor parkeerplaatsen bij Schiphol, zoals we daar op de website een overzicht van tonen. We kunnen onze bezoekers aanraden hun auto hier te parkeren, zodat ze kunnen rekenen op een voordelige en betrouwbare parkeerplaats op korte afstand van de vertrekhal op de luchthaven.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken