keurmerk goodparking

Gefeliciteerd! Goodparking ontvangt Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 17 november, 2017

Goodparking heeft het Keurmerk Schiphol Parkeren ontvangen. We feliciteren de eigenaar en de rest van het bedrijf, waarmee we graag aangeven dat zij de zaken goed op orde hebben. U kunt er gebruik maken van valet parking, zowel voor de korte als de lange termijn. U betaalt daarvoor een scherp tarief, terwijl u ondertussen kunt rekenen op goede service.

“Heel fijn dat we het Keurmerk Schiphol Parkeren als Goodparking hebben ontvangen. Het geeft ons aan dat we op de goede weg zijn en de zaken sinds 2010 goed voor elkaar hebben. We zijn gegroeid van 100 parkeerplaatsen in 2010 naar een terrein voor meer dan 2.800 auto’s. Onze groeiende groep klanten levert ons het bewijs dat we het goed doen en daar draagt natuurlijk ook de ontvangst van het Keurmerk Schiphol Parkeren aan bij,” aldus de eigenaar van het parkeerbedrijf.

Kort en lang: valet parking bij Schiphol

Bij Goodparking heeft u verschillende mogelijkheden om te parkeren. Dat kan zowel lang als kort, op basis van valet parking. U kunt de auto afgeven bij de vertrekhal bij Schiphol, zodat de chauffeur de auto kan gaan parkeren. Bij terugkomst staat de auto weer netjes voor u klaar, om die over te nemen en meteen door naar huis te kunnen rijden.

We keken eerder al kritisch naar de diensten zoals Goodparking die levert en schreven daarover een beoordeling. Hieruit kwam al naar voren dat men de zaken er goed voor elkaar heeft. Het parkeerbedrijf voldoet netjes aan de eisen die we stellen. We hebben daarom besloten om het Keurmerk Schiphol Parkeren uit te reiken.

Lage tarieven en uitstekende service

goodparking-certificaatHet is de moeite waard om Goodparking mee te nemen in een vergelijking, op het moment dat u goedkoop wilt parkeren bij Schiphol. Valet parking biedt maximale luxe, voor een laag tarief. Goodparking zorgt ondertussen voor een uitstekende service, waardoor het de moeite waard is om het parkeerbedrijf zelf een keer uit te proberen.

“We proberen klanten de best mogelijke service te bieden. Dat we nu het Keurmerk Schiphol Parkeren hebben ontvangen geeft ons aan dat we dit in ieder geval goed doen. We gaan daar uiteraard mee door en zoeken daarnaast naar mogelijkheden om de service nog verder te verbeteren,” aldus de eigenaar.

Keurmerk Schiphol Parkeren voor kwaliteit

Met ons Keurmerk Schiphol Parkeren geven we aan waar u kwaliteit vindt voor een scherpe prijs. Betrouwbare parkeerbedrijven, zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken tijdens de vergelijking. In plaats daarvan kunt u er vanuit gaan dat u er zonder problemen kunt parkeren.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken