keurmerk schiphol parkeren

Schipholparkeren.com lanceert keurmerk voor parkeerbedrijven bij Schiphol

Geplaatst op 29 maart, 2016

SchipholParkeren.com lanceert het Schiphol Parkeren Keurmerk voor parkeerbedrijven op en bij Schiphol. Het aantal parkeerbedrijven is de laatste jaren flink gegroeid, veel consumenten hebben moeite hier een keuze uit te maken. Het keurmerk biedt inzicht in de geboden service en kwaliteit, om die keuze gemakkelijker te maken. SchipholParkeren.com lanceert 2 versies van het keurmerk, een keurmerk zonder sterren voor bedrijven die voor 70% aan de eisen voldoen en een keurmerk met sterren voor bedrijven die op alle fronten uitstekend scoren.

Reviews van de parkeerbedrijven

SchipholParkeren.com volgt de aanbieders van valet parking na het inleveren van de auto en parkeert auto’s op de verschillende parkeerterreinen die er beschikbaar zijn. Aan de hand daarvan valt er een beoordeling te maken van de geboden service en kwaliteit. Schipholparkeren.com hanteert de volgende eisen voor het Schiphol Parkeren Keurmerk:

  • Herkenbare shuttle bus en herkenbare bedrijfskleding
  • Veilige parkeerlocatie
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Noteren kilometerstand, schade en waardevolle items
  • Minimale wachttijden
  • Veilig rijgedrag

Parkeerbedrijven op en rond Schiphol die aan deze eisen voldoen ontvangen van Schipholparkeren.com het Schiphol Parkeren Keurmerk. Die bedrijven vormen voor consumenten een goede keuze, ze kunnen er rekenen op een goede parkeerservice en uitstekende betrouwbaarheid.

Een keurmerk met of zonder sterren voor de parkeerbedrijven

Schipholparkeren.com maakt onderscheid tussen twee verschillende varianten van het keurmerk. De oranje variant geeft aan dat parkeerbedrijven hun zaken op zich goed op orde hebben, maar dat er een aantal punten ontbreken. Het zijn geen slechte parkeeraanbieders, de service zou er echter beter kunnen. De houders van het Schiphol Parkeren Keurmerk met 2 sterren voldoen aan alle eisen en bieden daarmee een 100% goede service aan consumenten die hun auto willen parkeren.

keurmerk schiphol parkerenSchiphol Parkeren Keurmerk

Schipholparkeren.com wil er met het Schiphol Parkeren Keurmerk voor zorgen dat er meer duidelijkheid ontstaat over de service en kwaliteit die de parkeerbedrijven te bieden hebben. De website zal de komende tijds tests uit blijven voeren om beoordelingen te kunnen publiceren en werkt daarnaast met mystery-guests die zo nu en dan de service en kwaliteit bij de verschillende parkeeraanbieders testen. Op de website wordt per parkeeraanbieder bij Schiphol aangegeven of deze in aanmerking is gekomen voor een Schiphol Parkeren Keurmerk en welke kleur deze heeft. U kunt aan de hand daarvan een parkeerplaats op Schiphol reserveren.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken