happy-valet-parking

Gefeliciteerd! Happy Valet Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 21 juli, 2017

Happy Valet Parking maakt valet parkeren bij Schiphol eenvoudig en betrouwbaar, zonder dat dit veel hoeft te kosten. We hebben de parkeeraanbieder bij de luchthaven nauwkeurig beoordeeld en mogen Happy Valet Parking feliciteren met het Keurmerk Schiphol Parkeren. Dat betekent dat de aanbieder van valet parking voor Schiphol netjes voldoet aan de strikte richtlijnen die we hanteren op het gebied van service, transparantie en betrouwbaarheid.

We maakten meerdere afspraken bij Happy Valet Parking om onze auto te laten parkeren. We gaven die af op de luchthaven Schiphol en volgden vervolgens de chauffeur naar de parkeerlocatie. We kregen daarmee de bevestiging dat de parkeeraanbieder de zaken goed voor elkaar heeft, door netjes met de auto om te gaan, die in de bewaakte en overdekte parkeergarage te parkeren en daarmee weer op tijd klaar te staan voor aankomst op de luchthaven.

“We zijn heel blij met de waardering voor onze valet parkeerdiensten bij Schiphol. De ontvangst van het Keurmerk Schiphol Parkeren geeft ons aan dat we op de goede weg zitten. We vinden het een enorme waardering dat we het goed doen voor onze klanten en daarmee voldoen aan de richtlijnen die jullie hanteren. Bedankt voor het keurmerk, we hopen daarmee nog meer klanten te kunnen overtuigen van onze voordelige en betrouwbare parkeerdiensten voor Schiphol,” aldus de eigenaar van Happy Valet Parking.

Bewaakte en overdekte parkeergarage bij Happy Valet Parking

Happy Valet Parking maakt voor de valet parkeerdiensten gebruik van een bewaakte en overdekte parkeergarantie in Roelofarendsveen. De locatie ligt op 17 kilometer van de luchthaven Schiphol, waardoor de gereden afstand van 34 kilometer met onze geparkeerde auto’s goed overeen kwam met de te verwachten kilometerstanden. We gaven de auto af in de bocht tussen Vertrekhal 2 en 3, waarna de auto naar de camerabewaakte parkeerlocatie werd gereden. De sleutel werd opgeborgen in een grote kluis, waardoor u bij Happy Valet Parking kunt rekenen op betrouwbare valet parking bij Schiphol, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

Tip: Happy Valet Parking biedt de mogelijkheid tot valet parkeren. Liever goedkoop parkeren bij Schiphol en gebruik maken van een shuttle-bus? EasyPark2Fly is een merk van hetzelfde bedrijf, waar u een parkeerplaats kunt boeken om met de shuttle naar Schiphol door te rijden.

certificaat-happy-valet-parkingParkeren in 4 heldere stappen

Parkeren bij Happy Valet Parking is er betrouwbaar en voordelig. Bovendien doet het bedrijf er alles aan om het aan de hand van 4 simpele stappen zo eenvoudig mogelijk te houden. U kunt gewoon naar de vertrekhal van Schiphol rijden, waar u afspraak met de chauffeur van de parkeeraanbieder. Hij of zij helpt u met het uitladen van de bagage en rijdt de auto naar de parkeerlocatie. Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto te wachten.

Het is bij Happy Valet Parking tevens mogelijk om gebruik te maken van enkele extra diensten. U kunt de auto bijvoorbeeld netjes laten wassen. De gemiddelde wachttijd bedraagt 15 minuten, waarna uw auto desgewenst weer stralend voor komt rijden.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken