iparking-keurmerk

Gefeliciteerd! iParking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 01 maart, 2017

Parkeeraanbieder iParking heeft van ons het Keurmerk Schiphol Parkeren ontvangen. Met het keurmerk belonen wij betrouwbare parkeerbedrijven met de waardering door middel van ons keurmerk, om klanten online aan te geven dat ze hun auto daar zonder problemen kunnen parkeren. We beoordelen de parkeeraanbieders op factoren zoals de geboden kwaliteit, de transparantie en de servicegerichtheid van medewerkers. Verder beoordelen we zaken zoals de kwaliteit en de ligging van de parkeerplaatsen, om duidelijk aan te kunnen geven waar klanten hun auto het best kunnen parkeren.

“Bij iParking hebben ze de zaken goed op orde. We hebben er meerdere keren een auto geparkeerd om de aangeboden dienstverlening te testen en konden keer op keer rekenen op een betrouwbare chauffeur in herkenbare bedrijfskleding,” aldus Dorus Hinse van SchipholParkeren.com. “Het geeft wat ons betreft aan dat klanten er zonder problemen hun auto kunnen parkeren, zodat ze vervolgens ontspannen op vakantie kunnen. Het is er voldoende om de auto voor de vertrekhal af te geven, de chauffeur zorgt ervoor dat de auto wordt geparkeerd en dat die weer beschikbaar is op het moment dat de klant terugkomt op Schiphol,” vervolgt hij.

iparking-keurmerk24/7 valet parking beschikbaar

iParking specialiseert zich in valet parking bij Schiphol. Dat betekent dat klanten een afspraak kunnen maken met een van de chauffeurs, om de auto voor de deur bij de vertrekhal af te geven. De chauffeur draagt herkenbare bedrijfskleding, zal de auto overnemen en die via de kortste en snelste route naar de parkeerplaats rijden. Door op voorhand aan te geven wanneer de terugvlucht weer op Schiphol aankomt kan de chauffeur ervoor zorgen dat de auto dan weer beschikbaar is, om er meteen in weg te kunnen rijden. De dienst is 24/7 beschikbaar en wij hebben steeds kort hoeven wachten om de auto weer in ontvangst te kunnen nemen.

“Wij zijn erg blij met de waardering van SchipholParkeren, het is voor ons de bevestiging dat de diensten die wij aanbieden goed van kwaliteit zijn. We willen er met valet parking voor zorgen dat onze klanten zich niet druk hoeven te maken over het parkeren van hun auto. In plaats daarvan kunnen wij dat voor ze uit handen nemen, zodat zij zich kunnen richten op hun zakenreis of de vakantie die ze voor de boeg hebben,” aldus de heer Dulda, de directeur van iParking.

Betrouwbare parkeeraanbieder bij Schiphol

We hebben iParking het Keurmerk Schiphol Parkeren uitgereikt, waarmee we overtuigend willen aangeven dat het een betrouwbare parkeeraanbieder bij de luchthaven Schiphol is. Klanten kunnen er hun auto zonder problemen lang parkeren, zodat ze vervolgens onbezorgd op vakantie kunnen. Dankzij het aanbod van de valet parking diensten is het niet nodig om zelf op zoek te gaan naar een plekje en vervolgens gebruik te maken van een shuttle service. In plaats daarvan is het bij iParking voldoende om de auto voor de deur van de vertrekhal af te geven en die bij aankomst weer in ontvangst te nemen.

navigate_next Parkeren Parkeren bij iParking