p5-parkeren-keurmerk

Gefeliciteerd! P5 Parkeren ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 22 maart, 2017

P5 Parkeren combineert goedkoop shuttle parkeren, luxe valet parking en oplossingen voor lang parkeren bij Schiphol. We hebben de diensten van de parkeeraanbieder nauwkeurig gecontroleerd en mogen P5 Parkeren feliciteren met het Keurmerk Schiphol Parkeren. Dat betekent dat de parkeeraanbieder netjes voldoet aan onze strikte richtlijnen op het gebied van bijvoorbeeld betrouwbaarheid en veiligheid.

P5 Parkeren maakt onderdeel uit van de Parking Group Holland, met bijvoorbeeld labels zoals Cheap Parking en Sun Parking. Dat betekent in dit geval een groot voordeel, aangezien P5 Parkeren daarvoor veel ervaring heeft met het aanbieden van parkeerplaatsen op en rond Schiphol.

“We zijn enorm trots op het keurmerk dat we van Schipholparkeren.com hebben mogen ontvangen,” aldus de eigenaar van P5 Parkeren. Hij vervolgt: “we werken hard aan een maximale betrouwbaarheid voor een zo laag mogelijke prijs. Dat geldt zowel voor de oplossingen op het gebied van shuttle parkeren, valet parkeren en lang parkeren op en rond Schiphol Airport.”

Goedkoop, zorgeloos, veilig, kwaliteit, betrouwbaar en 24/7 bereikbaar!

certificaat-p5-parkeren

P5 Parkeren schermt op de eigen website met een aantal belangrijke voordelen, zoals een lage prijs, zorgeloos parkeren, veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende bereikbaarheid. Dat zijn eigenschappen die we de parkeeraanbieder voor Schiphol inderdaad kunnen toedichten. We hebben onze auto’s meerdere keren bij P5 Parkeren geparkeerd om de dienstverlening te kunnen testen. Dat geldt zowel voor shuttle parking, voor valet parking als voor de mogelijkheden tot lang parkeren. We kunnen niet anders dan concluderen dat de parkeeraanbieder bij Schiphol de zaken goed op orde heeft.

Bewaakt parkeren op een paar minuten van Schiphol

P5 Parkeren maakt gebruik van een bewaakt parkeerterrein op een paar minuten rijden van Schiphol. Dat betekent dat de shuttle bus er maximaal een paar minuten over doet en dat ook de chauffeur voor valet parking niet lang met de auto hoeft te rijden. Het zijn twee positieve eigenschappen, die hebben bijgedragen aan het verkrijgen van het keurmerk.

We willen P5 Parkeren van harte feliciteren met het Keurmerk Schiphol Parkeren dat zij van ons hebben mogen ontvangen. Het parkeerbedrijf vormt wat ons betreft een uitstekende keuze om de auto op of rond de luchthaven te parkeren, zonder dat dit veel hoeft te kosten. Bovendien is het dankzij P5 Parkeren niet nodig om de auto op grote afstand te parkeren, waardoor ook de rit met de luxe shuttle bus niet lang zal duren.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken