quick-parking-keurmerk

Gefeliciteerd: Quick Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 14 februari, 2017

Quick Parking voldoet netjes aan de richtlijnen voor betrouwbaar parkeren bij Schiphol. We gingen bij de parkeeraanbieder langs en reikten het Keurmerk Schiphol Parkeren uit aan te trotse winnaars.

De uitreiking van ons keurmerk betekent dat Quick Parking de zaken goed op orde is, de dienstverlening is er uitstekend. Het is een betrouwbare aanbieder van parkeerruimte in de omgeving van de luchthaven, waar veel klanten met veel plezier gebruik van maken. Met het keurmerk geven we aan dat de aanbieder netjes voldoet aan de richtlijnen die we stellen, om bezoekers duidelijk aan te geven waar ze zonder zorgen hun auto kunnen parkeren.

Uitstekende dienstverlening bij Quick Parking

Quick Parking hecht veel waarde aan veiligheid, snelheid en gemak: drie zaken die we inderdaad herkennen in de werkwijze van het bedrijf. Het is er mogelijk om zelf de auto te parkeren, waardoor het niet nodig is om de autosleutels af te geven. Bovendien is er 24/7 sprake van bewaking van het parkeerterrein.

Tegelijkertijd maakt Quick Parking het mogelijk om 24 uur per dag in en uit te rijden, meteen aan de snelweg op een locatie op slechts 5 minuten van de terminal. Er rijdt een shuttlebus heen en weer en de chauffeur helpt graag met de bagage. Zelfs bij eventuele vertraging staat de shuttle netjes voor klanten klaar.

keurmerk-quick-parkingBetrouwbaar parkeren bij Schiphol

De verschillende elementen maken op ons een betrouwbare indruk, waardoor we Quick Parking mogen feliciteren met het keurmerk. “We testen regelmatig de claims die de verschillende parkeerbedrijven op hun website en in de overige communicatie maken. Hieruit blijkt dat Quick Parking de zaken netjes op orde heeft, we hebben daar niet anders dan erg goede ervaringen gehad,” aldus Dorus Hinse van Schiphol Parkeren.

“We zijn enorm trots op het Keurmerk Schiphol Parkeren, aangezien het goed aangeeft waar we hier mee bezig zijn. We zorgen voor de mogelijkheid tot veilig, snel en gemakkelijk parkeren in de buurt van luchthaven Schiphol. Het keurmerk bevestigt ons in de visie die we voor ogen hebben,” aldus Albert Weerman, de eigenaar van Quick Parking.

Keurmerk SchipholParkeren voor Quick Parking

Het Keurmerk Schiphol Parkeren delen we uit aan parkeerbedrijven op basis van de kwaliteit en ligging van de faciliteiten, de netheid en servicegerichtheid van de medewerkers, de stiptheid en servicekwaliteit en tenslotte de integriteit en transparantie van het bedrijf.

Quick Parking maakt op al die vlakken een uitstekende indruk en verdient daarmee het keurmerk. We wensen de parkeeraanbieder veel succes met de activiteiten en kunnen onze bezoekers van harte aanbevelen om het parkeerbedrijf in ieder geval mee te nemen in de vergelijking om een goede keuze te maken.

Lees meer:

navigate_next Parkeren bij Quick Parking