quick-parking-slimme-bus

Sneller parkeren op Schiphol: Quick Parking investeert in slimme shuttle bussen

Geplaatst op 18 mei, 2017

Quick Parking en Budget Parking zorgen er onder dezelfde vlag voor dat ze lang parkeren bij Schiphol zo snel en goedkoop mogelijk maken. Hiervoor is een goed beveiligde parkeerplaats op korte afstand van de luchthaven beschikbaar, van waaraf er shuttle bussen rijden naar Schiphol. De korte afstand zorgt voor een minimale reisduur, al heeft Quick Parking iets gevonden om de tijd tussen het parkeren en inchecken aan de balie nog korter te maken.

Het bedrijf investeert in een systeem dat de shuttle bussen slimmer maakt, door automatisch een seintje te geven op het moment dat de klant het parkeerterrein oprijdt. Dit moet ervoor zorgen dat de bus meteen klaar staat nadat de auto is geparkeerd, om naar de luchthaven te rijden en er daar voor te zorgen dat de klant ruim op tijd kan inchecken of met alleen handbagage meteen door kan lopen naar de security.

Seintje voor de shuttle bus

Quick Parking maakt voor het nieuwe systeem om sneller te parkeren op luchthaven Schiphol gebruik van een systeem dat een seintje geeft op het moment dat de klant op het parkeerterrein arriveert. De gegevens van de boeking worden doorgegeven aan de chauffeur van de shuttle bus, zodat die weet dat de klant bezig is de auto te parkeren. Op dat moment zorgt de chauffeur ervoor dat de bus klaar staat, waardoor de klant vrijwel direct naar de luchthaven kan worden gereden. Dit betekent dat de reiziger daar nog sneller aanwezig is, om in te kunnen checken en zo min mogelijk tijd te verliezen aan het parkeren.

Goedkoper en gemakkelijker parkeren

Het is een nieuwe investering van Quick Parking en Budget Parking, die al langer bekend staan om hun uitstekende service en mogelijkheden om goedkoper en gemakkelijker te parkeren. We zetten vijf van de bekende voordelen op een rij:

  • Uitstekende beveiliging van het parkeerterrein
  • Korte afstanden op het terrein, dus geen lange wandeling na het parkeren
  • Luxe shuttlebussen met opvallende en herkenbare bedrukking
  • Korte afstand naar Schiphol, dichterbij dan P3 Lang Parkeren zelf
  • Lage prijs voor de parkeerplaats, vooral bij Budget Parking

Budget Parking zorgt er, zoals de naam al aangeeft, voor dat u zo goedkoop mogelijk kunt parkeren. Via Schipholparkeren.com kunt u zelfs profiteren van extra voordeel ten opzichte van de toch al zeer scherpe prijzen.

Reserveer uw parkeerplaats bij Budget Parking via onze website en profiteer daarmee van extra korting. We verrekenen de korting automatisch, waardoor u een lagere prijs betaalt dan aangegeven op de website van Budget Parking en bij ons in de tabel in de tekst over de parkeeraanbieder.

Lees meer:

navigate_next Parkeren bij Quick Parking