royal-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! Royal Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 14 mei, 2017

We mogen Royal Parking feliciteren met het Keurmerk Schiphol Parkeren! We hebben de dienstverlening van de parkeeraanbieder meerdere keren gecontroleerd en kunnen niet anders dan concluderen dat zij de zaken goed op orde hebben. Er is sprake van een veilige bewaakte parkeergarage, het is een van de beste die we hebben gezien. De chauffeurs zijn er ervaren en dankzij het kleine team zijn de lijnen er kort. Bovendien bevindt Royal Parking zich op korte afstand van luchthaven Schiphol, waardoor lang valet parkeren goedkoop en toch gewoon in de buurt kan.

“We zijn heel blij dat we het keurmerk hebben mogen ontvangen, het bevestigt ons in het feit dat we het goed doen. We ondervonden zelf hoe lastig het soms is om een goedkope en betrouwbare parkeerplaats bij Schiphol te vinden. Daarom hebben we besloten daar zelf verandering in te brengen. We parkeren de auto’s als eigenaren van Royal Parking ook gewoon zelf, zodat we heel directe controle hebben op de hoge kwaliteit,” aldus een van de eigenaren van Royal Parking.

Veilig parkeergarage en ervaren chauffeurs

Het is voor het Keurmerk Schiphol Parkeren onder andere van belang dat de auto op een veilige manier geparkeerd wordt. Dat hoeft niet altijd overdekt te zijn, al is dat bij Royal Parking wel standaard het geval. Er is sprake van een overdekte parkeergarage, die wat ons betreft tot de beste behoort die er in de omgeving beschikbaar zijn. We waren oprecht verrast door de goede parkeerfaciliteiten, zeker in verhouding met de scherpe prijzen.

Bovendien is er voor valet parking door Royal Parking sprake van ervaren chauffeurs. Zij rijden veel auto’s en gaan daar op een heel nette manier mee om. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de auto. We hebben meerdere auto’s door Royal Parking laten parkeren en hebben geen moment hoeven twijfelen aan de deskundigheid van de chauffeurs.

Klein en betrouwbaar team op korte afstand van Schiphol

royal-parking-certificaatRoyal Parking maakt heel bewust gebruik van een klein en betrouwbaar team, om de aangeboden auto’s te parkeren. Dat zorgt voor korte lijnen, die de communicatie op een heel duidelijke manier ten goede komen. Daar komt bovendien bij dat de locatie van de parkeergarage zich op korte afstand van Schiphol bevindt. Valet parking bij Schiphol is daardoor een uitstekende keuze.

We zijn zeer te spreken over de parkeerdiensten bij Royal Parking en zijn daarom dan ook blij dat we het Keurmerk Schiphol Parkeren hebben mogen uitdelen. Het is een nieuwe parkeeraanbieder in onze lijst met betrouwbare bedrijven. De reviews vertelden al veel langer dat de service er goed in orde is en dat wordt nu ook duidelijk uit het keurmerk.

We feliciteren Royal Parking met ons keurmerk en zijn bovendien blij dat zij zelf hebben aangegeven zich doorlopend verder te willen verbeteren. De directeur vertelde ons daarover: “We staan nooit stil, we zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten een nog betere parkeerervaring bij Schiphol aan te bieden. De komende tijd blijven we hard werken aan verbetering, uiteraard in combinatie met de scherpe prijzen die mensen inmiddels van ons kennen.”

Lees meer:

navigate_next Parkeren bij Royal Parking