sun-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! Sun Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 02 maart, 2017

Sun Parking heeft ons Keurmerk Schiphol Parkeren ontvangen, waarmee ze gelden als een van de betrouwbare parkeerbedrijven rondom de luchthaven in onze hoofdstad. We hebben onder andere de kwaliteit en de ligging van de faciliteiten beoordeeld, net als de berekende tarieven en de aangeboden service. De parkeeraanbieder voldoet netjes aan de richtlijnen zoals we die hanteren voor de verschillende bedrijven die parkeerplaatsen aanbieden. Het geeft aan dat ze de zaken goed op orde hebben, waar een mooie waardering in de vorm van ons keurmerk tegenover mag staan.

Het valt bij Sun Parking vooral op dat ze parkeerplaatsen dichtbij de vertrekhal aanbieden, zowel op basis van valet parking, een shuttle parkeren als een oplossing voor (zeer) lang parkeren. Het bedrijf is een label van Parking Group Holland, wat onder andere blijkt uit de uitgebreide ervaring met parkeerdiensten en de expertise op dit gebied.

Parkeren dichtbij de vertrekhal

“We beoordelen een aantal verschillende criteria bij de parkeerbedrijven, waaronder de aftand van de parkeerlocatie tot aan de vertrekhal. Dat is prettig voor klanten die gebruik maken van de shuttle service en voorkomt bij valet parking dat er lang met de auto naar de parkeerplaats gereden moet worden. Op dit punt scoort Sun Parking uitstekend, dankzij de ligging van de parkeerplaats op 5 minuten rijden van de vertrekhal, direct aan een van de landingsbanen van Schiphol,” aldus Dorus Hinse van SchipholParkeren.com.

certificaat-sun-parkingUiteraard is dat niet het enige aspect dat is beoordeeld voor het keurmerk. We hebben daarnaast bijvoorbeeld goed gekeken naar de stiptheid van de medewerkers en de servicekwaliteit die zij bieden. Andere elementen die we hebben meegenomen in de beoordeling zijn bijvoorbeeld de mate van integriteit die de parkeeraanbieder biedt en de transparantie over zowel de tarieven als bijvoorbeeld de gebruikte parkeerlocatie en de kwaliteit daarvan.

Onderdeel van Parking Group Holland

“We maken bij Sun Parking onderdeel uit van de Parking Group Holland, waardoor we beschikken over een ruime ervaring en we goed weten wat klanten van ons verwachten,” aldus de directeur van Sun Parking. “Ze waarderen onder andere een parkeerplaats dichtbij de vertrekhal, vandaar dat we daar veel aandacht aan besteden. Verder zorgen onze chauffeurs er met hun herkenbare bedrijfskleding voor dat klanten direct vertrouwen kunnen hebben in de medewerker die de auto zal parkeren of die ervoor zal zorgen dat er een shuttle naar de vertrekhal beschikbaar is,” vervolgt hij.

Sun Parking zorgt er met de lage tarieven voor dat het niet langer nodig is om veel te betalen voor een parkeerplaats in de buurt van de luchthaven. Hier staat aan de andere kant een goede service tegenover, net als een prettige werkwijze door de medewerkers die heel duidelijk klantgericht zijn. Die elementen zijn voor ons belangrijk geweest bij het toekennen van het Keurmerk Schiphol Parkeren. We willen daarmee online graag aangeven dat de parkeeraanbieder de zaken goed op orde heeft en dat klanten hun auto er zonder problemen veilig en betrouwbaar kunnen parkeren. Het is wat dat betreft in ieder geval de moeite waard om de parkeeraanbieder mee te nemen in de vergelijking van online beschikbare parkeerplaatsen bij de luchthaven.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken