valetschiphol-keurmerk

Gefeliciteerd! ValetSchiphol ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 05 juli, 2017

ValetSchiphol biedt slimme parkeeroplossingen op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort bij de luchthaven Schiphol. U kunt er gebruik maken van valet parking, waardoor het niet nodig is om de auto zelf (op afstand) te parkeren. In plaats daarvan is er een medewerker van ValetSchiphol beschikbaar die de auto aanneemt en voor u zal parkeren. Wij lieten meerdere auto’s door de parkeeraanbieder parkeren en kunnen niet anders dan daar zeer tevreden over zijn. Vandaar dat we ValetSchiphol willen feliciteren met het Keurmerk Schiphol Parkeren, dat aangeeft dat ze netjes aan onze strikte richtlijnen voor valet parkeren bij Schiphol voldoen.

Een goede parkeeraanbieder voor valet parking voldoet aan een aantal strikte eisen. Het is bijvoorbeeld van belang dat de chauffeur die de auto aanneemt de kortste route naar de parkeerlocatie rijdt. We volgden de chauffeur die onze auto’s aannam en kwamen er op die manier achter dat dit inderdaad het geval is. De auto werd op de beveiligde parkeerlocatie geparkeerd en stond op tijd weer klaar toen we die weer wilden komen ophalen.

We stelden de klantenservice van ValetSchiphol enkele vragen over de parkeeractie die we wilden reserveren en probeerden bovendien een reservering te annuleren. Op die manier controleerden we de verschillende beloften van de parkeeraanbieder, die deze stuk voor stuk goed na bleek te komen. De hoge mate van betrouwbaarheid en professionele uitstraling van ValetSchiphol heeft ervoor gezorgd dat we het keurmerk hebben kunnen uitdelen.

Betrouwbaar als onderdeel van Park & Fly BV

“Wat een mooie waardering voor onze valet services bij Schiphol,” aldus de eigenaar van ValetSchiphol. Hij vervolgt: “we willen zorgen voor betrouwbare parkeerplaatsen op basis van hoge kwaliteit en maximale flexibiliteit. Reizigers willen geen omkijken hebben naar het parkeren van hun auto, wij zorgen ervoor dat ze die kunnen afgeven aan onze ervaren chauffeurs. Op die manier zorgen wij ervoor dat zij meteen door kunnen reizen via Schiphol en dat de auto bij terugkomst alweer voor ze klaar staat.”

Het is een belangrijke mate van goede service die ValetSchiphol aan haar klanten aanbiedt en bovendien waarmaakt. Het bedrijf heeft een jarenlange ervaring als onderdeel van Park & Fly BV en zorgt daarmee voor een betrouwbare aanbieder van valet parkeren bij luchthaven Schiphol. Het bedrijf gebruikt de ervaringen van klanten en de hoge kwaliteitseisen om goede service te kunnen bieden, iets dat reizigers enorm waarderen.

valetschipholComfortabel parkeren met goede service

ValetSchiphol wil het vooral zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk maken om de auto te parkeren. Dat betekent bijvoorbeeld dat u gewoon kunt uitstappen voor de vertrekhal en dat u na afloop weer kunt instappen in uw eigen auto die daar voor u klaar staat. Tegelijkertijd kunt u rekenen op de goede kwaliteit van ervaren en betrouwbare chauffeurs, die goed weten hoe ze met de auto om moeten gaan. Ze rijden de kortste en snelste route naar de parkeerlocatie, waar de camerabewaking ervoor zorgt dat de auto er veilig staat.

ValetSchiphol voldoet op die manier op de verschillende fronten aan de strenge eisen om in aanmerking te komen voor ons keurmerk. We willen daarmee aangeven dat u de auto bij deze aanbieder van valet parkeren zonder problemen kunt afgeven.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken