park-plus-schiphol

Malafide parkeerbedrijven nog steeds actief: herkennen en vermijden

Geplaatst op 21 mei, 2017

problemen valet parking schipholEen aantal malafide parkeerbedrijven is nog altijd actief, nadat we daar eind 2016 al voor waarschuwden. We houden hen scherp in de gaten en zorgen er met het Schiphol Parkeren Keurmerk aan de andere kant voor dat u een keuze kunt maken uit de bonafide bedrijven. Die zorgen voor een betrouwbare parkeerplaats bij de luchthaven, zowel voor lang parkeren op basis van shuttle parkeren als valet parking bij Schiphol.

We helpen u graag de malafide parkeerbedrijven bij Schiphol te herkennen en ervoor te zorgen dat u daar ver bij weg kunt blijven. De bedrijven die auto’s parkeren op een niet-bewaakt parkeerterrein of niet goed bereikbaar zijn kunnen tot aanzienlijke problemen leiden. Bovendien hoeft het ook bij de parkeerbedrijven met ons keurmerk bij Schiphol niet duur te zijn om een parkeerplaats te reserveren, waardoor u het voor de kosten zeker niet hoeft te laten.

Herken malafide parkeerbedrijven bij Schiphol

We merken dat veel van onze bezoekers het nog lastig vinden om de malafide parkeerbedrijven te herkennen. Dat is soms ook lastig, omdat ze met name de website gebruiken om toch heel betrouwbaar over te komen. Ze plaatsen foto’s van andere parkeergarages en gebruiken valse badges, awards en beoordelingen. De aanbieder doet er aan de voorkant alles aan om betrouwbaar over te komen.

De beste methode om de malafide parkeerbedrijven bij Schiphol te herkennen is door na te gaan of ze in het bezit zijn van het Keurmerk Schiphol Parkeren. We controleren de parkeerbedrijven door er zelf onze auto’s te parkeren of aangenomen auto’s bij valet parking te volgen naar de parkeerlocatie. Op die manier kunnen we zelf nagaan of er netjes met de auto wordt omgegaan en of de auto inderdaad veilig op een bewaakt terrein of zelfs in een parkeergarage staat. Wij zijn er dagelijks mee bezig, zodat u de malafide parkeerbedrijven kunt vermijden en parkeren bij een betrouwbare aanbieder met keurmerk.

Reactie mogelijk malafide parkeerbedrijven

De malafide parkeerbedrijven kunnen behoorlijke risico’s betekenen voor uw geparkeerde auto en de mogelijkheid om een parkeerplaats in de buurt van Schiphol te gebruiken. Er zijn ons verhalen bekend van klanten die te maken kregen met extreem lange wachttijden, die de parkeeraanbieder na het landen op de luchthaven niet konden bereiken of die parkeerboetes thuisgestuurd kregen, voor de periode waarin ze op vakantie waren.

Verder worden annuleringen lang niet altijd terugbetaald, kan er schade aan de auto ontstaan en komt het vaak voor dat er extra kilometers met de auto gereden worden. Het is daarom de moeite waard om ver weg te blijven bij de malafide parkeerbedrijven bij Schiphol.

De mogelijk onbetrouwbare parkeerbedrijven noemen we regelmatig met naam en toenaam, bijvoorbeeld aan de hand van een uitzending door Kassa. Dat nemen de parkeerbedrijven ons over het algemeen niet in dank af. We hebben zelfs bedreigingen ontvangen, nadat we informatie uit programma’s zoals Radar en Groeten van Max hebben gepubliceerd en waarschuwden over een malafide parkeerbedrijf die opnieuw actief was onder een andere naam. Zolang er mogelijk malafide parkeerbedrijven actief zijn bij de luchthaven Schiphol blijven wij u hiervoor waarschuwen. Meer tijd en moeite steken we echter in het benadrukken van de betrouwbare parkeeraanbieders, door hen te belonen met ons Keurmerk Schiphol Parkeren.

Lees meer:

navigate_next Parkeren bij VIP Parking