duur-parkeren-schiphol

3 redenen waarom veel mensen graag te duur bij Schiphol parkeren

Geplaatst op 02 juni, 2017

Parkeren op luchthaven Schiphol is duur, zelfs bij P3 Lang Parkeren. Toch kiezen veel reizigers er haast automatisch voor om hun auto op de luchthaven zelf neer te zetten. Lang parkeren op Schiphol leidt bijna standaard tot een reservering voor P3, terwijl er aantrekkelijke alternatieven beschikbaar zijn. Waarom we daar nog te weinig voor kiezen? Hier zijn drie belangrijke redenen voor:

  1. P3 parkeren is betrouwbaar
  2. Malafide bedrijven actief rondom Schiphol
  3. Schiphol is de enige bekende aanbieder van parkeerplaatsen

Het klopt dat P3 van Schiphol zorgt voor betrouwbare parkeerplaatsen, in de omgeving van de luchthaven. Dat is echter ook het geval bij een groot aantal parkeeraanbieders rondom Schiphol, waardoor zij een uitstekend (en goedkoper) alternatief vormen.

Een klein deel van de bedrijven verpestte het de afgelopen jaren voor de rest, door op een onbetrouwbare manier met de geparkeerde auto’s om te gaan. Vooral rondom valet parking hangt een sfeer van onbetrouwbaarheid, vanwege slechte ervaringen vanuit het verhalen en sommige spookverhalen. Bij Schipholparkeren.com hebben we daarom het Keurmerk Schiphol Parkeren in het leven geroepen. We beoordelen de parkeerbedrijven door daar zelf meerdere auto’s te parkeren. Op basis van een test en beoordeling leest u eenvoudig over de geboden parkeerdiensten en de service die u kunt verwachten, zodat u de malafide bedrijven eenvoudig links kunt laten liggen.

Tenslotte is Schiphol met P3 Lang Parkeren haast de enige echte bekende parkeeraanbieder bij de luchthaven. Wist u dat er zo’n 40 – 50 parkeerbedrijven actief zijn rondom Schiphol? Op een paar rotte appels na is het grootste deel daarvan zeer betrouwbaar en bovendien een stuk goedkoper dan P3 zelf.

Goedkoop parkeren bij Schiphol? Wij zetten 5 handige tips op een rij:

  1. Vergelijk parkeeraanbieders voor de beste prijs
  2. Vind een betrouwbare parkeeraanbieder met ons Schiphol Parkeren Keurmerk
  3. Bekijk de instructievideo en de geboden services
  4. Lees onze test en beoordeling en ontdek de voordelen
  5. Boek een betrouwbare en goedkope parkeerplaats

We maken het u graag gemakkelijker om betrouwbaar goedkoper te parkeren bij Schiphol. Dit geldt zowel voor valet parking als lang parkeren, we beoordelen de verschillende parkeeraanbieders en gebruiken onze reviews om de kwaliteit te schetsen. Aan de hand daarvan krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten en omzeilt u eenvoudig de malafide parkeerbedrijven. In plaats daarvan kunt u de auto met een gerust hart parkeren, waarbij u een scherpe prijs betaalt die ervoor zorgt dat er op vakantie of op reis budget overblijft voor een lekker drankje of een leuke excursie.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken