certificering-xclusive-parking

Gefeliciteerd! Xclusive Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 25 maart, 2017

Xclusive Parking heeft de zaken goed op orde en ontvangt van ons daarom het Keurmerk Schiphol Parkeren. De parkeeraanbieder belooft een aantal unieke diensten en betrouwbare chauffeurs die de auto overnemen bij de vertrekhal en die vervolgens naar de parkeerlocatie brengen. Dat gebeurt inderdaad op een nette wijze. Het bedrijf werkt samen met een aantal andere parkeeraanbieders en zorgt er daarmee voor dat een groot aantal klanten kan rekenen op een beveiligde parkeerlocatie waar een ervaren chauffeur naartoe rijdt.

We waarderen bij Xclusive Parking vooral de betrouwbare service en de transparantie over de geboden diensten. Bovendien zijn er een aantal unieke extra’s beschikbaar, voor klanten die graag op een luxe wijze willen parkeren en bijvoorbeeld met een bos bloemen of de boodschappen thuis willen komen.

Samenwerking met andere parkeeraanbieders

Xclusive Parking werkt samen met een aantal andere parkeeraanbieders. Het gaat om Parkingpoint, Autohotel, Automotel en Sky Park. De klanten van die parkeerbedrijven kunnen valet parkeren op Schiphol via de diensten van Xclusive Parking. Het geeft goed aan dat veel klanten de diensten al gebruiken. De reviews getuigen dat zij hier over het algemeen goed over te spreken zijn.

“We zijn enorm blij met de certificering door SchipholParkeren. Het Keurmerk Schiphol Parkeren geeft ons aan dat we op de goede weg zitten. We willen onze klanten de best mogelijke service voor valet parking bij Schiphol Airport bieden en zijn blij dat we daar met Xclusive Parking blijkbaar goed in slagen. Bovendien streven we doorlopend naar verdere verbetering van ons dienstenpakket,” aldus de directeur van Xclusive Parking.

certificaat-xclusive-parkingUnieke services bij Xclusive Parking

Xclusive Parking is gespecialiseerd in valet parkeren en biedt tevens de mogelijkheid tot shuttle parkeren. Hiervoor werkt het bedrijf samen met Met&Co, die er met de luxe shuttle voor zorgt dat klanten eenvoudig naar de luchthaven Schiphol kunnen rijden. In de beide gevallen is er sprake van een ontspannen parkeeractie, om zonder stress op reis of op vakantie te gaan.

Bovendien biedt Xclusive Parking een aantal bijzondere extra diensten aan. Het is er mogelijk om gebruik te maken van een butler-service of om de boodschappen alvast te laten doen. Bovendien kan de parkeeraanbieder een bos bloemen kopen en die bij aankomst op de luchthaven overhandigen, net als een aantal andere cadeautjes. De kleding alvast laten strijken terwijl u op reis bent? Er is bij Xclusive Parking zelfs een strijkservice beschikbaar voor iedereen die de auto er parkeert of door de chauffeurs laat parkeren. We feliciteren Xclusive Parking met het behalen van ons Keurmerk Schiphol Parkeren, dat aangeeft dat klanten hun auto er met een gerust hart kunnen parkeren of afgeven.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Parkeren bij Xclusive Parking