xclusive-parking-luchthaven

Xclusive Parking breidt capaciteit uit: parkeeraanbieder neemt ParkingPoint en Moenis Parking over

Geplaatst op 13 maart, 2018

Xclusive Parking timmert hard aan de weg en doet opnieuw een belangrijke stap vooruit. Het bedrijf startte in 2015 met valet parking bij Schiphol en heeft gaandeweg een aantal succesvolle samenwerkingen opgebouwd. Daar komt nu een dubbele overname bij, waardoor de capaciteit flink toeneemt en meer reizigers hier gebruik van kunnen gaan maken.

Het bedrijf is al langere tijd in het bezit van ons Schiphol Parkeren Keurmerk en heeft een breed portfolio met klanten opgebouwd. Met de recente overname van ParkingPoint en Moenis Valet Parking is Xclusive Parking een belangrijke speler in de valet parking op Schiphol.

Valet parking voor Autohotel en Sky-Park

Xclusive Parking werkt al geruime tijd samen met Autohotel en Sky-Park. Het bedrijf voerde de valet parking voor de beide bedrijven uit, waardoor het daar ook buiten de eigen onderneming om veel ervaring mee op kon doen. Het parkeerbedrijf bleek dit goed aan te kunnen en de zaken prima op orde te hebben.

Outsourcing en nu een overname

Om de groei aan te kunnen besloot Xclusive Parking een deel van de klanten out te sourcen aan ParkingPoint en Moenis Valet Parking, waardoor er een goede samenwerking ontstond. Dat bleek zo succesvol dat het parkeerbedrijf inmiddels heeft besloten om de andere twee parkeerbedrijven over te nemen. Op die manier neemt de capaciteit flink toe en lukt het om efficiënter te werken. Dat komt de lage kosten voor valet parking ten goede, terwijl reizigers nog steeds kunnen rekenen op de goede service die ze kennen van Xclusive Parking.

Rode jassen met het eigen logo

En ook met betrekking tot die service blijft Xclusive Parking stappen zetten. De medewerkers van het parkeerbedrijf dragen tegenwoordig bijvoorbeeld goed herkenbare rode jassen, voorzien van het eigen logo. Dat draagt sterk bij aan de goede zichtbaarheid en de ervaren betrouwbaarheid op Schiphol. Bovendien rijden de chauffeurs alle auto’s die ze aannemen in 7 minuten linea recta naar het parkeerterrein aan de Kruisweg in Rozenburg.

Alle klanten die nog valet parking bij ParkingPoint of Moenis Parking hebben geboekt zullen geholpen worden door Xclusive Parking, waardoor ook zij kunnen rekenen op de uitstekende service.

Shuttle-service door Met&Co

Bovendien is Xclusive Parking een samenwerking gestart met Met&Co. Op die manier hebben reizigers ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Shuttle parkeren bij Schiphol. Met&Co zorgt voor regelmatige shuttles naar de luchthaven, zodat klanten hun auto zelf kunnen parkeren.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Parkeren bij Xclusive Parking