vertrekhal-schiphol

Goedkoop lang parkeren bij Schiphol vergelijken: zo kiezen andere reizigers

Geplaatst op 23 januari, 2024

Je wilt goedkoop lang parkeren bij Schiphol vergelijken: waar let je dan op? Dat kunnen wij je natuurlijk uitleggen, maar we hebben het andere reizigers gevraagd. Zij weten het waarschijnlijk nog beter, omdat ze net als jij naar een goedkope parkeerplek zochten.

Dus zoek je de beste manieren om te besparen op de parkeerkosten als je lang moet parkeren bij Schiphol? We zetten drie van hun tips voor je open en rij.

Waar letten andere reizigers op?

Andere reizigers vertellen ons dat ze even de tijd nemen om de verschillende opties te vergelijken. Door online te zoeken kun je goedkoop lang parkeren op Schiphol vergelijken. “Het laat precies zien waar je de minste kosten maakt, dus daar boek ik dan.”

Meer lopen = meer korting

“We kiezen altijd voor de parkeerplek waarbij het net iets langer lopen is. Vaak scheelt dat maar een paar minuten, terwijl je tien euro, twintig euro of zelfs meer goedkoper uit bent. Als je de koffers bij de slagboom uitlaadt en alleen de bestuurder terugloopt valt het allemaal wel mee.”

Iets verder van de vertrekhal

“Vaak zijn de parkeeraanbieders iets verder van de vertrekhal af goedkoper. Dan zit je iets langer in de shuttlebus, maar je hoeft op dat moment gelukkig niets te doen. Als je er rekening mee houdt maakt het geen verschil, terwijl je toch een hoop kosten bespaart.”

Niet in de parkeergarage

“Als wij goedkoop lang parkeren bij Schiphol vergelijken letten we altijd goed op het type parkeerplaats. Het parkeerterrein is eigenlijk altijd goedkoper dan de parkeergarages. Zo besparen we altijd makkelijk op de kosten.”

Goedkoop lang parkeren op Schiphol vergelijken

Je kunt goedkoop lang parkeren op Schiphol vergelijken met de bovenstaande tips. Sterker nog, op die manier vind je misschien wel het adres voor het beste lang parkeren op de luchthaven. Als je goedkoop parkeert bespaar je eenvoudig kosten. Vooral shuttle parkeren is daarvoor vaak een goed idee.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken