xclusive parking overgenomen

Investeerder verwerft Xclusive Parking, Moenis Valet Parking en Parkingpoint: Mehmet Kilisli blijft aan als manager

Geplaatst op 01 juni, 2023

In een recente zakelijke transactie heeft een investeerder de volledige controle verworven over Xclusive Parking, Moenis Valet Parking en Parkingpoint. De voormalige eigenaar, Mehmet Kilisli, zal zijn rol als manager behouden om een vlotte overgang te verzekeren en de operationele continuïteit te handhaven.

Een nieuwe fase van groei: strategische overname

De overname markeert een belangrijk keerpunt voor alle betrokken partijen, aangezien ze een nieuwe fase van groei en ontwikkeling betreden. De investeerder heeft vertrouwen in de potentie van deze parkeerbedrijven en zal naar verwachting investeren in verdere uitbreiding en verbetering van diensten.

Continuïteit gewaarborgd: Mehmet Kilisli blijft aan als manager

Mehmet Kilisli, een bekend gezicht in de sector, zal zijn rol als manager voortzetten om de continuïteit te waarborgen. Zijn expertise en toewijding zullen van onschatbare waarde zijn tijdens deze overgangsperiode.

Focus op klantgerichtheid en kwaliteit

De investeerder heeft aangegeven dat zij zich zullen inzetten voor het behoud van de kernwaarden van de overgenomen bedrijven, waaronder klantgerichtheid en kwaliteitsservice.

Toekomstgericht: streven naar toonaangevendheid

Met de steun van de investeerder streven Xclusive Parking, Moenis Valet Parking en Parkingpoint ernaar om hun marktpositie verder te versterken en een toonaangevende speler te blijven in de parkeerindustrie.

Vertrouwen in de toekomst

De betrokken partijen zijn vastbesloten om de overgang soepel te laten verlopen en te streven naar operationele excellentie in de toekomst. Klanten, werknemers en andere belanghebbenden kunnen vol vertrouwen uitkijken naar de volgende fase van groei en innovatie voor Xclusive Parking, Moenis Valet Parking en Parkingpoint.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken