Kort parkeren bij Schiphol: 2 dagen

kort-parkeren-schiphol-2-dagenKort parkeren bij Schiphol voor twee dagen: wat mag dat ongeveer kosten? Als u op P1 van Schiphol zelf gaat staat betaalt u haast gegarandeerd meer. Zelfs bij de hoogste schatting is de kans groot dat u niet in de buurt komt bij de werkelijke tarieven.

Er zijn andere mogelijkheden om kort te parkeren, zowel van Schiphol zelf als van andere parkeerbedrijven. En met name die andere bedrijven zijn de moeite waard, omdat u er een veel lagere prijs betaalt. U kunt er goedkoper parkeren. En kiest u een parkeerbedrijf met ons Schiphol Parkeren Keurmerk? Dan is dit goed geregeld en helemaal betrouwbaar, om u daarover geen zorgen te hoeven maken.

Shuttle parkeren of valet parkeren

Kort parkeren bij Schiphol voor twee dagen kan op meerdere manieren:

  • Shuttle parkeren
    De beste optie om het kort parkeren bij Schiphol goedkoop te houden. U parkeert zelf de auto, waarna u een shuttlebus gebruikt die naar de vertrekhal rijdt. Bij terugkomst op de luchthaven rijdt de bus u weer terug naar de auto. 
  • Valet parkeren
    Wilt u liever luxe parkeren? Geef de auto voor de deur van de vertrekhal af aan een chauffeur. Hij of zij rijdt de auto naar de parkeerlocatie. En weer terug, op het moment dat u weer bij de aankomsthal op Schiphol staat. 

U kunt online het kort parkeren bij Schiphol voor twee, drie of bijvoorbeeld vier dagen vergelijken. Vind op die manier online de beste aanbiedingen. 

Kort parkeren bij Schiphol: 2 dagen

Wilt u kort parkeren bij Schiphol voor twee dagen? Wij zorgen ervoor dat u daarvoor niet te veel betaalt. Tegelijkertijd kunt u in de tests en beoordelingen lezen hoe de parkeerbedrijven hun services aanbieden. Of gebruik de ervaringen van klanten die we verzamelen. En natuurlijk ons Schiphol Parkeren Keurmerk, dat goed aangeeft waar u betrouwbaar en vertrouwd kunt parkeren.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken