Goedkoop parkeren bij Schiphol: kort en vlot geregeld

goedkoop-kort-parkeren-schipholGoedkoop parkeren bij Schiphol als u daar kort moet zijn? Dat kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat goed duidelijk is wat u verstaat onder ‘kort’. Gaat het om een uurtje of om even iemand op te halen? Of wilt u bijvoorbeeld twee, drie of vier dagen parkeren tijdens een (lang) weekend weg? Het is beiden ‘kort parkeren’. In het ene geval is het goed mogelijk om dat goedkoop te doen, in het andere geval bent u afhankelijk van de tarieven op de luchthaven zelf.

Kort parkeren op Schiphol zelf is namelijk niet goedkoop. U betaalt een hoog tarief, bijvoorbeeld voor de parkeergarage P1. 

Echt kort parkeren op P1

De parkeergarage P1 is van Schiphol zelf. De parkeerlocatie is goed geschikt om (heel) kort te parkeren. Kort staat bij Schiphol voor bijvoorbeeld een uur of twee uur. Of gewoon om even iemand op te halen, als die terugkomt van een lange reis. Of om diegene weg te brengen en uit te zwaaien natuurlijk.

Het is dan niet handig om gebruik te maken van de parkeerterreinen verder van de luchthaven. Het zou betekenen dat u eerst moet parkeren, met een shuttle naar de vertrekhal moet en daarna een shuttle moet gebruiken om weer terug te gaan. P1 is een dure parkeerplaats, maar die is voor deze situaties vaak beter geschikt. 

Twee, drie of vier dagen parkeren

‘Kort parkeren’ bij Schiphol kan ook betekenen dat u daar twee, drie of bijvoorbeeld vier dagen wilt staan. De kosten op P1 lopen dan in de honderden euro’s. Dat kan een stuk goedkoper, door gebruik te maken van de alternatieven die er beschikbaar zijn.

Dus zoekt u voor het kort parkeren bij Schiphol een goedkope optie? Voor een (lang) weekend weg kunt u online de parkeerbedrijven vergelijken. U kunt daar goedkoop kort parkeren bij Schiphol, bijvoorbeeld om de auto twee dagen neer te zetten. U voorkomt een hoge rekening van honderden euro’s, omdat het waarschijnlijk mogelijk is om voor enkele tientjes te parkeren. 

Goedkoop parkeren bij Schiphol: kort en vlot geregeld

Goedkoop parkeren bij Schiphol? Dat kunt u doen op een groot aantal parkeerterreinen in de buurt. We helpen u die online met elkaar te vergelijken, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken. U betaalt een lage prijs, bij een parkeeraanbieder die u bovendien goed kunt vertrouwen. Let bijvoorbeeld op de parkeerbedrijven die ons Schiphol parkeren Keurmerk hebben. Dat betekent dat we ze hebben gecontroleerd en dat ze netjes voldoen aan de strenge voorwaarden die we daarvoor hanteren.

Daarnaast hebben we beoordelingen over de verschillende parkeerbedrijven en verzamelen we natuurlijk ervaringen en reviews van andere reizigers. Zo kunnen we u aangeven welke bedrijven u de mogelijkheid bieden om goedkoop kort te parkeren bij Schiphol. U betaalt een lage prijs, terwijl u met een shuttlebus zo op de luchthaven staat.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken