Kosten van kort parkeren bij Schiphol

kosten-kort-parkeren-schipholWat zijn de kosten van kort parkeren op Schiphol? Dat hangt af van de manier waarop u parkeert, de plek waar u parkeert en natuurlijk hoe lang u de auto wilt blijven staan. Kort parkeren kan namelijk op P1 van Schiphol zelf, net als op de verder gelegen parkeerterreinen en op basis van valet parking. We zetten de verschillende mogelijkheden voor u op een rij. Vergelijk ze online en kies de parkeeroptie die het best bij u past.

Echt kort of een paar dagen

De kort parkeren bij Schiphol tarieven hangen af van drie belangrijke factoren:

  • Hoe lang gaat u parkeren?
    Parkeert u maximaal een uurtje of net wat langer? Dan is P1 van Schiphol zelf niet goedkoop, maar waarschijnlijk wel de makkelijkste optie. Het is een parkeergarage meteen bij de vertrekhal. Die is goed geschikt om iemand weg te brengen of op te halen. 
  • Hoe gaat u parkeren?
    Wilt u de auto zelf parkeren of wilt u die laten parkeren? In het eerste geval kiest u voor P1 (tot 1 uur of iets langer) of voor een parkeerterrein wat verder weg gelegen (vanaf een paar dagen). Als u de auto zelf parkeert gebruikt u shuttle parkeren. Het alternatief is valet parkeren, waarbij u de auto voor de deur van de vertrekhal afgeeft aan een chauffeur. Die rijdt de auto naar de parkeerlocatie. 
  • Waar gaat u parkeren?
    Kiest u de officiële parkeerterreinen van Schiphol zelf en de hoge tarieven die daarbij horen? Er zijn alternatieven beschikbaar. De terreinen zijn met ons Schiphol Parkeren Keurmerk net zo betrouwbaar en een stuk goedkoper. Op die manier vallen de kosten voor kort parkeren bij Schiphol een stuk lager uit. 

Online vergelijken: twee, drie of vier dagen goedkoop parkeren

Benieuwd naar kort parkeren bij Schiphol en de tarieven die daarbij horen? U kunt ze online met elkaar vergelijken. Dus wilt u 4 dagen parkeren of zoekt u een andere periode om goedkoop kort te parkeren? In de beide gevallen laten we u online graag zien wat daar de kosten van zijn.

En leest u onze tests en beoordelingen en de reviews van andere reizigers? Dan krijgt u een veel  beter beeld van de betrouwbaarheid die de parkeerbedrijven kunnen bieden. Bovendien hebben we onze auto’s er zelf geparkeerd. De betrouwbare bedrijven die de zaken goed op orde hebben reiken we het Schiphol Parkeren Keurmerk uit. 

Kosten van kort parkeren bij Schiphol

We brengen de kosten van kort parkeren bij Schiphol zo goed mogelijk in kaart. Dat voorkomt verrassingen en maakt de vergelijking makkelijker. Vind op die manier de parkeerplaats die niet te duur is, maar waar u de auto zonder zorgen neer kunt zetten.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken