Amsterdam Schiphol: parkeren

amsterdam-schiphol-parkerenOp Amsterdam Schiphol parkeren zonder te veel te betalen: hoe doet u dat? Schiphol zelf heeft parkeerplaatsen meteen bij de vertrekhal en op ongeveer 10 minuten rijden van de luchthaven. In de beide gevallen betaalt u een hoge prijs, dus dat kan een stuk goedkoper. 

Parkeren op Schiphol is duur, omdat de luchthaven het gebruikt als extra inkomsten voor de dure grond die ervoor wordt gebruikt. Met een paar handige tips kan het gelukkig een stuk voordeliger:

  • Goedkoop Shuttle Parkeren
    Luchthaven Schiphol heeft een eigen locatie op 10 minuten rijden van de vertrekhal. Daarnaast zijn er tal van andere bedrijven actief die dezelfde parkeerplaatsen aanbieden. Het grote verschil? Dat is goedkoper dan op Amsterdam Schiphol zelf parkeren. 
  • Boek de parkeerplaats online
    Zoek en vergelijk de beschikbare parkeerplaats eenvoudig online, gewoon bij ons op de website. U ontdekt zelf de verschillen, om goedkoper te parkeren dan wanneer u dat bij de luchthaven zelf zou doen. 
  • Let op het Keurmerk
    En zeker weten dat u de auto parkeert bij een betrouwbaar parkeerbedrijf? Met ons Schiphol Parkeren Keurmerk kunt u uitzoeken waar u kunt parkeren met de zekerheid dat dit goed geregeld is.

Goedkoop op Amsterdam Schiphol parkeren

Dus zoekt u een manier om goedkoop op Amsterdam Schiphol te parkeren? Op de luchthaven zelf liggen de tarieven erg hoog en ook de locatie op 10 minuten van de vertrekhal van Schiphol is niet goedkoop.

Gelukkig zijn er alternatieven beschikbaar. Vind en vergelijk de parkeerplaatsen bij ons op de website, zodat er meer budget overblijft om lekker van op vakantie of op reis te gaan. Wij helpen u graag goedkoop bij Amsterdam Schiphol te parkeren.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken