malafide-parkeerbedrijven-schiphol

Malafide parkeerbedrijven bij Schiphol: een overzicht

Geplaatst op 06 december, 2016

De laatste tijd verschijnen er in de media een aantal berichten over malafide parkeerbedrijven bij Schiphol. We houden dat bij Schipholparkeren.com scherp in de gaten, om helder aan te geven om welke bedrijven het gaat. We zetten hieronder drie parkeerbedrijven op een rij waarvan vanuit Kassa, Radar en Groente van Max is gebleken dat ze niet altijd even betrouwbaar blijken.

Het gaat om de volgende malafide parkeerbedrijven:

  • SchipholParking 24
  • Orange Parking
  • Qube Valet Parking

SchipholParking 24 bij Kassa

Kassa gebruikte onlangs een lokauto, om de praktijken van SchipholParking 24 bloot te leggen. Het bedrijf verzamelde stapels aan klachten, bijvoorbeeld door auto’s her en der op het Schipholterrein te parkeren na ze te hebben aangenomen op basis van valet parking.

Uit onderzoek van Kassa met een lokauto en een GPS-tracker is vervolgens gebleken dat de auto rechtstreeks naar een bedrijventerrein op Schiphol werd gereden. Het is een afgesloten parkeerterrein waar alleen met een vignet geparkeerd mag worden. Het leverde een parkeerboete op, die voor rekening komt voor te klant.

Orange Parking bij Radar

Ook Orange Parking werd als mogelijk malafide parkeerbedrijf onder de loep genomen, in dit geval door Radar. Het programma maakte gebruik van een camera in de auto, die onder andere aantoonde dat er rechts werd ingehaald door een ongeduldige chauffeur. Bovendien werd de auto op verschillende plaatsen geparkeerd, ook waar dat niet was toegestaan.

Qube Valet Parking bij Groeten van Max

Het derde mogelijk malafide parkeerbedrijf dat onder de loep werd genomen is Qube Valet Parking. Het was Omroep Max die in Groeten van Max een uitgebreide reportage liet zien. Ook in dit geval was er sprake van een slechte dienstverlening, die totaal niet aansluit bij het vertrouwen dat de klanten in het parkeerbedrijf bij Schiphol stellen.

Betrouwbaar parkeren bij Schiphol

We hechten bij Schipholparkeren.com veel waarde aan betrouwbaar parkeren op of bij Schiphol. Daarom werken we met een eigen Keurmerk, dat we uitdelen op basis van uitgebreide beoordelingen. We parkeren onze auto’s en controleren of de parkeerbedrijven zich netjes houden aan de beloften die ze doen. Op die manier schetsen we graag de bonafide en betrouwbare parkeerbedrijven bij Schiphol.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken