motor parkeren schiphol

Motor parkeren bij Schiphol: Xclusive Parking voor motoren

Geplaatst op 16 september, 2021

Je motor parkeren bij Schiphol? Daarvoor heb je meerdere mogelijkheden, zelfs op basis van valet parking. Dus wil je de motor afgeven bij de vertrekhal om daarna meteen in te checken en door te reizen? We gaan bij SchipholParkeren.com een samenwerking aan met Xclusive Parking.

Hoe kan ik mijn motor parkeren bij Schiphol?

Je motor parkeren bij Schiphol kan op minimaal 3 verschillende manieren:

  • Gratis parkeren bij de aankomsthal (let op: niet aanbevolen)
    Medewerkers van Schiphol kunnen hun motor parkeren bij de aankomsthal. Er zijn regelmatig plekken over, zodat u daar de motor zou kunnen plaatsen. Houd er rekening mee dat deze parkeerplaatsen niet beveiligd zijn. Wij raden af om hier gebruik van te maken, omdat er geen toezicht is op uw geparkeerde motor.
  • Shuttle parkeren bij een parkeerbedrijf
    Je kunt de motor zelf parkeren bij een van de parkeerbedrijven. Je rijdt naar de parkeerlocatie, waar je de motor parkeert. Vervolgens gebruik je de shuttlebus om naar de luchthaven te komen. Houd er rekening mee dat dit meer tijd kost, ook omdat je terug weer met de shuttle naar het parkeerterrein moet.
  • Valet parkeren: afgeven voor de vertrekhal
    Wil je het jezelf makkelijker maken als je de motor gaat parkeren? Je kunt de motor gewoon afgeven voor de deur van de vertrekhal. Een chauffeur van het parkeerbedrijf neemt de motor van je aan. De chauffeur heeft het motorrijbewijs, dus kan de motor naar de parkeerlocatie rijden. Jij kunt meteen inchecken. Bij terugkomst staat de motor weer netjes voor je klaar.

Valet parkeren op Schiphol voor de motor

Valet parkeren voor motoren op Schiphol is de meest makkelijke en comfortabele keuze. Helaas hebben niet veel parkeerbedrijven chauffeurs in dienst die ook motor mogen rijden. Ze hebben alleen het rijbewijs B, dus mogen geen motoren besturen.

Toch krijgen we bij SchipholParkeren.com regelmatig vragen over het parkeren van een motor, ook op basis van valet parking. Het is de snelste manier om naar de luchthaven te reizen, meteen in te checken en dus door te reizen.

Samenwerking met SchipholParkeren.com

Daarom hebben we de samenwerking gezocht met een parkeerbedrijf, in dit geval Xclusive Parking. Zij nemen de boekingen aan, waarna ze contact met ons opnemen om de motor daadwerkelijk in ontvangst te nemen. Wij leveren de chauffeur, die natuurlijk in het bezit is van het motorrijbewijs.

“We rijden de motor binnen 5 minuten naar het parkeerterrein. Bij terugkomst zorgen we ervoor dat de motor weer netjes voor de klant klaarstaat,” aldus Dorus Hinse, eigenaar van SchipholParkeren. “Samen zorgen we ervoor dat reizigers ook op de motor gebruik kunnen maken van valet parkeren bij Schiphol.”

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken