parking4schiphol

Nieuw parkeerbedrijf Parking4Schiphol gaat goed van start

Geplaatst op 16 november, 2018

Parking4Schiphol maakt als nieuwkomer bij Schiphol een uitstekende indruk. Het parkeerbedrijf lijkt de zaken goed op orde te hebben. Reizigers zijn tevreden over de parkeerplaatsen en de geboden service. Ook uit onze tests tot nu toe blijkt dat het bedrijf alles in huis heeft om uiteindelijk ons Schiphol Parkeren Keurmerk te ontvangen. We zullen de komende tijd nog een aantal steekproeven doen, maar de voortekenen zijn in ieder geval goed.

We controleerden tot nu toe onder andere de locatie, de chauffeurs en de shuttle bussen die het bedrijf gebruikt. Op de eigen website heeft het parkeerbedrijf het vooral over de mogelijkheid om veilig te parkeren en dat lijkt inderdaad het geval te zijn. Tegelijkertijd zijn de tarieven goed betaalbaar, waarmee het voor veel reizigers een aantrekkelijk alternatief is voor het parkeren bij Schiphol zelf.

Goede locatie, nette chauffeur en herkenbare shuttlebussen

We zijn onder andere onder de indruk van de goede locatie die het bedrijf heeft weten te bemachtigen. Het klopt dat de parkeerplaatsen zich op korte afstand van luchthaven Schiphol bevinden. Dat maakt het makkelijk om er te parkeren en met de shuttlebus naar de luchthaven te rijden. Bij terugkomst staat de bus weer klaar bij de aankomsthal, om de reizigers netjes terug te brengen naar waar ze hun auto hebben geparkeerd.

Parking4Schiphol ging in november 2017 van start en maakt vanaf dat moment een goede indruk op ons. Er was al direct sprake van nette chauffeurs, die goed om lijken te gaan met de auto’s en die de shuttlebussen netjes rijden. Die bussen zijn bovendien goed herkenbaar, waardoor reizigers meteen weten waar ze kunnen instappen. Bij terugkomst op de luchthaven zijn de bussen ook weer goed zichtbaar, om snel in te stappen en terug te rijden naar de eigen auto.

Reizigers met goede ervaringen

De berichten die we horen van reizigers zijn goed en ook uit onze eigen tests blijkt dat ze keurig op tijd worden afgezet. De service is goed en de medewerkers lijken klantvriendelijk te zijn. Op die manier is Parking4Schiphol een goed voorbeeld van een nieuw bedrijf, dat het goed doet en weet wat er nodig is om parkeerplaatsen aan te kunnen bieden.

Bovendien heeft Parking4Schiphol ons laten weten dat er grootse plannen bestaan. Het bedrijf wil de komende tijd gaan investeren in onder andere een grote parkeergarage. Die komt te staan op de locatie in Roelofarendsveen. Dat is op korte afstand van de luchthaven, zodat reizigers hun auto daar goedkoop kunnen parkeren en vervolgens door kunnen reizen.

Meer steekproeven voor het Schiphol Parkeren Keurmerk

Wij zullen de komende periode meer steekproeven doen, om op die manier vast te stellen of we Parking4Schiphol het Schiphol Parkeren Keurmerk kunnen uitdelen. Als het bedrijf op de ingeslagen weg doorgaat achten wij de kans groot dat dit het geval zal zijn.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken