problemen-topparking

Veel nieuwe parkeerbedrijven bij Schiphol actief: een overzicht

Geplaatst op 16 mei, 2018

Het lijkt een productief eerste kwartaal van 2018 te zijn geweest, want er zijn een aantal nieuwe parkeerbedrijven bij Schiphol bijgekomen. Gericht op goedkoop parkeren en valet service, als alternatief voor de parkeermogelijkheden van de luchthaven zelf.

Wij houden de markt goed in de gaten, zodat u bij ons het eerst leest over de nieuwe parkeeraanbieders die er actief zijn. Nog zonder het Schiphol Parkeren Keurmerk, omdat we nog niet de kans hebben gehad om ze goed te testen.

5 nieuwe aanbieders gestart

In de afgelopen periode zijn er 5 nieuwe aanbieders bij Schiphol gestart. En dat lijkt goed nieuws, bijvoorbeeld omdat alle aanbieders vorig jaar zomer zaten volgeboekt. Met de nieuwe bedrijven komt er meer capaciteit bij, waardoor hopelijk iedereen de kans krijgt om op tijd een parkeerplek te reserveren.

We zetten een aantal nieuwe parkeerbedrijven op een rij:

  • EasyValetParking
  • Park & Go
  • The Valet Guys
  • Parking4Schiphol
  • Drive up services

De parkeerbedrijven zijn fris van start gegaan en willen er vooral voor zorgen dat ze de komende vakantieperiode(s) veel nieuwe capaciteit aanbieden. Op die manier wordt de schaarste van vorig jaar voorkomen, waardoor de kans groot is dat parkeren bij de luchthaven weer een beetje goedkoper wordt.

Tests voor het Schiphol Parkeren Keurmerk

We hebben nog niet de kans gehad om de nieuwe parkeerbedrijven goed te testen, waardoor we het Schiphol Parkeren Keurmerk niet hebben kunnen uitdelen. We zullen de komende tijd gebruiken om onze auto’s bij de nieuwe aanbieders te parkeren. We maken gebruik van goedkoop shuttle parkeren bij Schiphol en van valet parkeren, zodat we onze ervaringen met u kunnen delen.

Zodra we de tests van de parkeerbedrijven hebben kunnen doen schrijven we daarover onze reviews en geven we natuurlijk aan of zij het Schiphol Parkeren Keurmerk verdienen. We houden u op de hoogte, zodat u ook komend seizoen een goede keuze kunt maken uit de beschikbare parkeeraanbieders bij Schiphol.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken