oproep-max-parkeren-schiphol

Omroep Max over parkeren bij Schiphol: parkeer alleen bij bedrijven met een keurmerk

Geplaatst op 29 mei, 2018

Omroep Max besteedde onlangs in Max Vandaag uitgebreid aandacht aan de parkeerbedrijven actief rondom Schiphol. Veelal goedkopere alternatieven voor de parkeerlocaties van Schiphol zelf. Voor shuttle parkeren en valet parking, aangeboden door tientallen verschillende bedrijven.

Veel van die parkeerbedrijven hebben hun zaken goed op orde, maar er lijken ook een paar rotte appels tussen te zitten. Wij waarschuwden als eerste toen Qube Parking opnieuw actief werd als HD Parking en ook Omroep Max bleek dit parkeerbedrijf nu op de korrel te hebben.

Gedupeerd bij HD Parking en Park Plus Schiphol

In de uitzending komen twee klanten aan het woord. Ze parkeerden hun dure auto’s bij HD Parking. Een mobiele app legde vast hoe er 148 kilometer met de auto gereden werd door privéritten, terwijl dat niet de afspraak was. Bovendien werd duidelijk dat het bedrijf geen camerabeelden van alle ritten maakten, zoals wel wordt beweerd op de website. De eigenaar van HD Parking was eerder actief met de bedrijven Qube Parking en P7 Parkeren. Ook destijds was er sprake van veel klachten, zoals bleek uit diverse reviews.

In de uitzending van Omroep Max kwamen ook Park Plus Schiphol en Budget Valet naar voren als parkeerbedrijven die de zaken niet goed op orde hebben en waar de betrouwbaarheid ontbreekt. Het is een beeld dat we helaas herkennen bij Schiphol Parkeren. We keuren alle parkeerbedrijven en controleren de betrouwbaarheid en werkwijze. Op basis daarvan kunnen de bedrijven ons Schiphol Parkeren Keurmerk verdienen. De bedrijven die bij Omroep Max negatief naar voren kwamen hebben geen van allen ons keurmerk.

Cheap Parking en 247 Parking betrouwbaar: met Schiphol Parkeren Keurmerk

Omroep Max ontdekte in de uitzending dat er ook betrouwbare parkeerbedrijven actief zijn. Het ging in de uitzending om Cheap Parking en 247 Parking. De beide bedrijven zijn in het bezit van ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Dat betekent dat we hun dienstverlening hebben gecontroleerd door er zelf onze auto’s te parkeren. Wij hebben op die manier zelf ondervonden dat de bedrijven zich netjes houden aan de afspraken en een goed alternatief bieden voor het parkeren op Schiphol bij de luchthaven zelf.

Check het keurmerk en lees de reviews

Ons advies voor parkeren bij Schiphol? Lees de reviews van de verschillende bedrijven. Er kan een keer iets misgaan, maar als uit meerdere reviews blijkt dat er niet goed met de auto’s wordt omgegaan is het verstandig om voorzichtig te zijn.

Daarnaast proberen we u hier op de site te helpen met ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Zoals de uitzending van Omroep Max aantoont kunt u er bij bedrijven met ons keurmerk vanuit gaan dat de zaken goed op orde zijn. U kunt uw auto er met een gerust hart parkeren. Op basis van shuttle parkeren en bij valet parking, omdat de chauffeurs er netjes mee omgaan.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken