valet-guys-schiphol

Oud-eigenaar Autohotel en Automotel maakt comeback met Parkeerbedrijf The Valet Guys

Geplaatst op 26 april, 2018

The Valet Guys is een nieuwe parkeeraanbieder voor valet parking. Onder leiding van de oud-eigenaar van Autohotel en Automotel, waardoor het aan beschikbare ervaring in ieder geval niet ontbreekt.

Het bedrijf was 12 jaar lang actief met de beide parkeerbedrijven, maar moest noodgedwongen stoppen. De vergunning door de gemeente werd niet verlengd en het lukte niet om op tijd een nieuwe locatie te vinden. Ondanks dat is de ondernemer niet bij de pakken neer gaan zitten, waardoor het nu toch is gelukt om een nieuwe aanbieder op te richten.

Goede reputatie met meer dan 100.000 klanten

Autohotel en Automotel waren succesvolle namen en wisten veel klanten aan te trekken. In totaal werden er meer dan 100.000 auto’s geparkeerd. Het bedrijf verzamelde goede reviews en recensies en werd ook door ons goed beoordeeld. Dat geeft aan dat u de auto er op een veilige manier kon parkeren en u daarmee een betrouwbare keuze maakte. Of dat ook bij The Valet Guys weer het geval zal zijn moet blijken uit de tests die we binnenkort doen, maar we hebben in ieder geval hoge verwachtingen van het bedrijf.

Nieuwe parkeerlocatie in Amsterdam

The Valet Guys maakt gebruik van een nieuwe locatie. Het gaat om een P&R-terrein in Amsterdam, waar voldoende plaats is om de auto’s te parkeren. Bovendien is de locatie goed beveiligd, waardoor u uw auto er op een veilige manier kunt laten parkeren. Dat is een fijn idee, vooral bij valet parking waar het gaat om de kwaliteit en de service van de dienstverlening.

Wij zullen onze auto’s binnenkort door The Valet Guys laten parkeren, zodat we goed kunnen testen of de kwaliteit en service inderdaad weer van hoog niveau zijn. Op basis daarvan zullen we mogelijk ook het Schiphol Parkeren Keurmerk uitdelen, zodat u goed weet dat u er een betrouwbare keuze kunt maken voor valet parking bij Schiphol.

Kwaliteit en service staan voorop

The Valet Guys is transparant en eerlijk over de tarieven, die er niet het laagst zijn. In plaats daarvan wil men zich volledig richten op de beste kwaliteit en service. Dat zijn de elementen die er hoog in het vaandel staan, voor de beste parkeerervaring bij de luchthaven.

We zullen de parkeeraanbieder binnenkort testen en dan uiteraard schrijven over onze bevindingen. Bovendien hopen we natuurlijk dat het The Valet Guys beter lukt om de vergunning bij de gemeente te behouden, ook als de organisatie net als Autohotel en Automotel vlot groeit door het grote aantal klanten.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken