parkeeraanbieders-opnieuw-getest

Parkeeraanbieders opnieuw getest: dit is er veranderd

Geplaatst op 23 oktober, 2018

Ook dit seizoen hebben we weer veel parkeeraanbieders getest. We voeren steekproeven uit en controleren op die manier de kwaliteit. We controleren of de chauffeur voor valet parking bij Schiphol op tijd is, of u die eenvoudig kunt herkennen en bijvoorbeeld of het goed zit met de klantvriendelijkheid.

We letten op die manier op een aantal belangrijke zaken, bijvoorbeeld door de te parkeren auto’s te volgen en na te gaan of de parkeerbedrijven nog dezelfde service leveren als voorheen. Zodra er sprake is van veranderingen passen we de beoordelingen daarop aan, zodat u daarmee nog altijd een goed beeld krijgt van wat u kunt verwachten.

Central Parking, iParking Schiphol en Comfort Parking

Bij de meeste parkeeraanbieders is er niet veel veranderd, zodat u bij hen in het bezit van het Schiphol Parkeren Keurmerk met een gerust hart kunt parkeren. We zetten een paar wijzigingen die we wel ontdekten voor u op een rij:

  • Central Parking verhuisde naar een andere locatie en parkeert niet meer in het havengebied. Er is nu sprake van een vaste locatie in Aalsmeer met vergunning van de gemeente.
  • iParking Schiphol en Comfort Parking hebben er een paar nieuwe locaties bij gekregen. Het gaat om locaties in Hoofddorp, waar we in onze tests en beoordelingen aandacht aan zullen besteden.

247 Parking besteedt valet parking uit

Ook bij 247 Parking is er sprake van een wijziging. Het bedrijf heeft besloten om zowel valet parking als shuttle parkeren voorlopig uit te besteden aan GreenParking en GoodParking. Die eerste is het bedrijf van Met & Co, dat daarmee een nieuwe naam heeft gekozen voor de verschillende parkeerbedrijven die het eerder heeft overgenomen.

Van positief tot dubieuze praktijken

Verder zijn er verschillende nieuwe parkeeraanbieders bijgekomen. Een aantal van hen is helaas niet zo goed in het nieuws gekomen. Zij negeren parkeerverboden op parkeerterreinen voor bedrijven en krijgen te maken met auto’s met wielklemmen en boetes. Aan de andere kant is Parking4Schiphol erbij gekomen, een aanbieder die de zaken juist goed voor elkaar lijkt te hebben.

We houden zowel de nieuwe als de bestaande parkeerbedrijven goed in de gaten en blijven daar ook de rest van het seizoen tests bij doen. Op die manier controleren we de geboden service en de mogelijkheden, om uw auto op een goedkope manier bij Schiphol te parkeren. Zodra bedrijven ons Schiphol Parkeren Keurmerk verdienen delen we die uit. En mocht er in negatieve zin wat wijzigen? We kunnen het keurmerk afnemen of er melding van maken in de tests en beoordelingen, waarmee we altijd zorgen voor up-to-date informatie.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken