greenparking-schiphol

Parkeerbedrijven Met & Co verder onder één naam: GreenParking

Geplaatst op 28 september, 2018

greenparkingMet & Co heeft de afgelopen jaren diverse parkeerbedrijven overgenomen. Het bedrijf is al langer partner van Schiphol en lijkt de zaken goed op orde te hebben. De verschillende overgenomen bedrijven hielden tot nu toe hun eigen naam, maar gaan nu verder onder het label GreenParking.

Het parkeerbedrijf heeft nieuwe bussen besteld en rijdt daarmee af en aan tussen een groot beveiligd parkeerterrein en de luchthaven. Het gaat om een grote parkeerlocatie in Aalsmeer, op 11 kilometer van de luchthaven. Passagiers kunnen er rekenen op een goede service en betalen een scherpe prijs om hun auto in de buurt van Schiphol te kunnen parkeren.

Het gaat om de labels Autohotel, Automotel en Sky-Park. Die bedrijven werden de afgelopen jaren overgenomen. Aan de naam veranderde op dat moment nog niets, maar het was Met & Co dat ervoor zorgde dat klanten hun auto konden parkeren. De bussen van het bedrijf halen de mensen op bij de parkeerplaatsen, om ze naar de luchthaven te brengen. Na terugkomst op Schiphol staan de bussen van het bedrijf weer klaar om de reizigers terug te brengen naar hun auto.

Samenwerking met XclusiveParking en 247 Parking

Met & Co is al lange tijd partner van Schiphol. Het bedrijf is in het bezit van ons Schiphol Parkeren Keurmerk en lijkt de zaken wat dat betreft goed op orde te hebben. Bovendien is er sprake van een paar belangrijke samenwerkingen:

  • Valet parkeren bij Schiphol
    Met & Co verzorgt geen valet parkeren bij Schiphol, maar werkt daarvoor samen met Xclusive Parking. Dat is een partij met uitgebreide ervaring en bovendien ook ons Schiphol Parkeren Keurmerk. De samenwerking zorgt ervoor dat alle klanten van GreenParking die gebruik willen maken van valet parking daar naartoe verwezen worden. Op die manier kan Met & Co de verschillende mogelijkheden tot parkeren aanbieden, zonder daarvoor zelf de chauffeurs in dienst te hoeven nemen.
  • Goedkoop parkeren bij 247 Parking
    Bovendien is er sprake van een samenwerking met 247 Parking. De shuttle bussen van Met & Co stoppen bij het naastgelegen terrein van deze aanbieder. Op die manier kunnen reizigers rekenen op regelmatige shuttles, die ze in een korte tijd naar de vertrekhal brengen en na de reis weer op zullen halen bij de aankomsthal.

De samenwerkingen lijken gewoon door te gaan, zoals die ooit werden opgezet. Het enige verschil is dat Met & Co nu werkt onder de naam GreenParking, waardoor de labels Autohotel, Automotel en Sky-Park binnenkort niet meer gebruikt zullen worden.

3.000 parkeerplaatsen met vergunning van de gemeente

GreenParking is netjes in het bezit van een vergunning van de gemeente en biedt plaats aan 3.000 parkerende auto’s. Het is daarmee een van de grootste aanbieders van parkeren bij Schiphol, waar klanten op een voordelige manier terecht kunnen. Wij voeren regelmatig tests uit en controleren de service die het bedrijf biedt. Tot nu toe is dat steeds van hoog niveau geweest. Daarom is GreenParking in het bezit van ons Schiphol Parkeren Keurmerk, zoals dat ook gold voor de afzonderlijke labels waarvan sprake was.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken