certificering-xclusive-parking

Wie parkeert mijn auto? Valet Parking bij Schiphol 5x uitbesteed aan Xclusive Parking

Geplaatst op 24 september, 2017

Parkeerbedrijven bieden shuttle parkeren en valet parking bij Schiphol aan. Met name in dat laatste geval is er niet zelden spraken van een samenwerking. Dat betekent dat u online een parkeerplaats boekt bij het ene bedrijf, terwijl een ander bedrijf de auto overneemt en voor u parkeert.

Dat is op zich natuurlijk geen probleem, u maakt op die manier gebruik van de specialist op dit gebied. Hier staat aan de andere kant tegenover dat het niet altijd volledig transparant is. Bovendien betaalt u op die manier soms een commissie aan het parkeerbedrijf waar u de valet parking boekt.

5 parkeerbedrijven met een samenwerking

We weten bij Schiphol Parkeren van 5 bedrijven dat ze hun valet parking uitbesteden aan Xclusive Parking. Het gaat om:

  • Sky Park
  • Parkingpoint
  • Autohotel
  • Automotel
  • 247 Parking

Zij hebben een analyse gemaakt van de parkeerbedrijven die er actief zijn en lijken zeer te spreken over de valet parking bij Schiphol door Xclusive Parking. Dat is in principe een goede keuze, want u kunt er inderdaad rekenen op goede service en maximale betrouwbaarheid. De parkeeraanbieder heeft de zaken goed voor elkaar en is daardoor een echte specialist in valet parking.

Hier staat aan de andere kant tegenover dat de prijzen kunnen verschillen en dat we bij Schiphol Parkeren veel waarde hechten aan transparantie. Wij vinden het belangrijk dat de parkeeraanbieder duidelijk aangeeft dat een chauffeur van Xclusive Parking uw auto zal aannemen en die veilig zal parkeren. Let op: dat kan overigens wel op het terrein zijn van de parkeeraanbieder waar u de plaats boekte.

Rechtstreeks boeken bij Xclusive Parking

Ondertussen heeft u ook gewoon de mogelijkheid om een parkeerplaats te boeken bij Xclusive Parking. U kunt daar gewoon aangeven dat u gebruik wenst te maken van valet parking bij Schiphol. Uiteraard staat er dan een chauffeur van dit parkeerbedrijf voor u klaar. Hij of zij zal de auto overnemen en die naar het parkeerterrein rijden. U betaalt dan een lage prijs voor valet parking, omdat er geen sprake is van eventuele commissies.

Vergelijk de parkeerprijzen bij Schiphol

Onze tip voor valet parking? Vergelijk online de verschillende tarieven. En houd er vervolgens rekening mee dat er aanbieders bij zijn die hun valet parking uitbesteden aan bijvoorbeeld Xclusive Parking. U betaalt op die manier altijd de laagste prijs voor de service die u wenst, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer:

navigate_nextĀ Parkeren Schiphol vergelijken