shuttlebus quick parking

Quick Parking introduceert nieuwe herkenbare shuttlebus voor klantencomfort

Geplaatst op 27 juni, 2023

Quick Parking, een vooraanstaande aanbieder van parkeerdiensten, heeft onlangs aangekondigd dat ze een nieuwe bus zullen lanceren die speciaal is ontworpen om gemakkelijk herkenbaar te zijn voor hun klanten. Deze stap is onderdeel van hun voortdurende streven naar verbetering van de klantervaring en efficiëntie van hun parkeerfaciliteiten.

Opvallende branding voor maximale herkenbaarheid

De nieuwe bus zal voorzien zijn van opvallende branding met het bekende Quick Parking-logo en kleurenschema. Hierdoor kunnen klanten snel en eenvoudig de juiste shuttlebus identificeren wanneer ze gebruikmaken van de parkeerdiensten van Quick Parking. Dit draagt bij aan een naadloze en stressvrije parkeerervaring voor reizigers die hun voertuigen veilig willen achterlaten tijdens hun reis.

Optimalisatie van dienstverlening voor uitstekende klanttevredenheid

Naast de visuele verbeteringen aan de bus, zal Quick Parking ook de algehele dienstverlening verbeteren. Chauffeurs van de shuttlebussen zullen worden getraind om uitmuntende klantenservice te bieden en een veilige rit te garanderen voor alle passagiers. Bovendien zal de frequentie van de shuttlebusdiensten worden geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat klanten niet lang hoeven te wachten en snel naar de luchthaven kunnen worden vervoerd.

Innovatie en excellence bij Quick Parking

Albert Weerman, directeur van Quick Parking, beklemtoonde het belang van innovatie en voortdurende verbetering in het streven om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en deze te overtreffen. De introductie van de herkenbare shuttlebus is slechts een van de vele initiatieven die Quick Parking in samenwerking met van der Laan onderneemt om de normen in de parkeerindustrie hoog te houden.

Toekomstperspectief voor verhoogde klanttevredenheid

Klanten van Quick Parking kunnen binnenkort de nieuwe shuttlebus verwachten bij de parkeerfaciliteiten. Met deze toevoeging zet Quick Parking een grote stap voorwaarts in het optimaliseren van de totale parkeerervaring en het bieden van uitstekende service aan al hun klanten.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken