reviews-parkeren-schiphol

Reviews parkeerbedrijven 2020: nieuwe tests van start

Geplaatst op 25 februari, 2020

Na de relatief rustige winterperiode begint de drukte op Schiphol weer langzaam toe te nemen. Achter de schermen zijn we bij SchipholParkeren.com daarom druk bezig om nieuwe tests te doen en daarvoor de video’s op te nemen. Dit jaar boeken we parkeerplaatsen en voeren we tests uit met onze auto, zoals ook reizigers daar gebruik van zouden maken. Dat geeft ons het beste inzicht in de aangeboden service, de beschikbare parkeerplaatsen en natuurlijk de communicatie als er iets aan de hand is.

Nieuwe tests: onze aandachtspunten

Door de jaren heen hebben we veel tests gezien bij alle parkeerbedrijven rondom Schiphol. Sommigen blijken hun zaken goed op orde te hebben, terwijl het bij anderen soms anders gaat dan ze beloven. Voor de nieuwe tests in 2020 letten we vooral op de volgende punten:

 • Bereikbaarheid van het parkeerbedrijf
  Is het parkeerbedrijf goed bereikbaar en is de parkeerlocatie makkelijk te vinden? Of kunnen we de auto makkelijk afgeven voor valet parking?
 • Tijdigheid van de chauffeur
  Is de chauffeur op tijd of staat er een shuttlebus voor ons klaar? Dat geldt zowel voor het moment van parkeren als bij terugkomst op de luchthaven.
 • Herkenbaarheid van de chauffeur en/of shuttlebus
  Is de chauffeur of de shuttlebus duidelijk herkenbaar? En hoe zijn de faciliteiten aan boord van de bus, bijvoorbeeld voor de bagage?
 • Rijstijl van de chauffeur
  Wat is de rijstijl van de chauffeur? We letten hierop in de shuttlebus en bij valet parking door middel van onze dashcam.
 • Afstand tot Schiphol
  Hoe ver ligt de parkeerlocatie van Schiphol? Belangrijk bij lang parkeren, net als bij valet parking met onze testauto.
 • Kwaliteit en ligging van de faciliteiten
  Hoe is de kwaliteit van de faciliteiten, net als de ligging? Een belangrijk onderdeel in de tests en reviews van parkeerbedrijven in 2020.

Beoordelingen en video’s op SchipholParkeren.com

Met de beoordelingen en video’s op SchipholParkeren.com zorgen we voor een zo duidelijk mogelijk beeld van wat de bedrijven te bieden hebben. We laten u zien wat er met uw auto gebeurt.

Vergelijken en online parkeerplaats boeken

Veilig en voordelig een parkeerplaats boeken bij luchthaven Schiphol? We maken het u online gemakkelijk, door de verschillende parkeerbedrijven met elkaar te vergelijken. Met betrouwbare en onafhankelijke informatie, waaraan u kunt zien wat u er kunt verwachten. Om voor een scherpe prijs betrouwbaar te parkeren, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken