schipholstarparking gedupeerden

Schipholparkeren.com helpt gedupeerden SchipholStarParking aan passende oplossing

Geplaatst op 08 december, 2015

SchipholStarParking probeert klanten te werven via (naar het lijkt) frauduleuze Facebook-winacties en met scherpe aanbiedingen op de website. Schipholparkeren.com houdt de verschillende aanbieders in de gaten en test ze regelmatig. We kunnen niet anders concluderen dan dat deze parkeeraanbieder z’n zaken op dit moment niet goed voor elkaar heeft. Eerder berichtten we al over de 30.000 gedupeerden door de Facebook-actie, afgelopen week kregen we per toeval opnieuw te maken met een groot aantal gedupeerden.

Website SchipholStarParking uit de lucht

Wat was er aan de hand? We troffen op Schiphol diverse vakantiegangers aan die bij SchipholStarParking een parkeerplaats hadden geboekt. Er stond van dat bedrijf echter niemand op Schiphol op hen te wachten, terwijl dit op voorhand wel zo was afgesproken. Bovendien was de website van de parkeeraanbieder uit de lucht, waardoor de vakantiegangers niet de mogelijkheid hadden de contactgegevens te achterhalen en contact op te nemen. Uiteraard hebben ook wij geprobeerd contact op te nemen met SchipholStarParking, maar helaas zonder succes.

Nieuwe tests door SchipholParkeren.com

We voeren als Schipholparkeren.com regelmatig tests uit op Schiphol, waarbij we de parkeeraanbieders controleren op hun beloften. We gaan na of de geboden faciliteiten overeenkomen met dat wat er op de website staat, volgen de shuttle busjes en de medewerkers die op basis van valet parking de auto’s wegzetten. Ook afgelopen week waren we bezig met een dergelijke test, toen we de gedupeerden van SchipholStarParking tegenkwamen.

We vroegen de vakantiegangers hoe ze bij de parkeeraanbieder terecht waren gekomen, zij gaven ons aan daar via Google naar te hebben gezocht. We proberen oplichting via SchipholStarParking en andere malafide parkeeraanbieders zoveel mogelijk te voorkomen, door de tests uit te voeren en aan de hand daarvan ons Schiphol Parkeren Keurmerk uit te reiken aan parkeeraanbieders die hun zaken goed voor elkaar hebben.

Oplossing via iParking Schiphol

Daarnaast hebben we ter plaatse natuurlijk gezocht naar een vlotte oplossing voor de vakantiegangers, zodat zij toch met een fijn gevoel op reis konden gaan. We hebben contact gezocht met iParking Schiphol. Dit is een van de parkeeraanbieders die we ons keurmerk hebben kunnen uitreiken, de parkeeraanbieder staat bekend om de goede service en de scherpe tarieven. Zij hebben de auto’s van de vakantiegangers aangenomen, zodat zij konden gaan inchecken om naar hun vakantiebestemming te vliegen. Het toont goed aan waarom we met Schipholparkeren.com zijn begonnen, er is behoefte aan informatie over veilige, vertrouwde en voordelige parkeerlocaties op en rond Schiphol.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken