schiphol-parkeren-innoveert

SchipholParkeren innoveert: meer aandacht voor de beste parkeerbedrijven

Geplaatst op 09 januari, 2019

SchipholParkeren.com is uitgegroeid tot een online autoriteit voor parkeren bij Schiphol. We vertelden bij BNR Nieuwsradio naar aanleiding van ons persbericht over nieuwe plannen van de luchthaven en de gemeente Haarlemmermeer. Ook de Telegraaf, RTL Nieuws en andere media namen dat nieuws van ons over.

We schreven in de afgelopen jaren reviews over alle parkeerbedrijven bij Schiphol en namen video’s op waarmee we particuliere en zakelijke reizigers de beste parkeerinformatie aanbieden. We bieden het volledige overzicht van parkeermogelijkheden bij de luchthaven en zitten altijd bovenop het nieuws vanuit de branche. Door de jaren heen hebben we uitstekende contacten opgebouwd met zowel de parkeerbedrijven, de luchthaven als de gemeente en zijn we daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

In 2019 zullen we de kwaliteit van onze tests, de video’s en het complete overzicht van parkeermogelijkheden opnieuw naar een hoger niveau tillen. Recente ontwikkelingen in de parkeerbranche hebben laten zien dat kwaliteit en professionele parkeerbedrijven essentieel zijn om een alternatief te kunnen bieden voor het dure parkeren op Schiphol zelf. Andersom vormen bedrijven die het niet zo nauw nemen met de regels een risico voor de gehele branche. We zullen blijven berichten over malafide bedrijven en mogelijke risico’s voor reizigers, zodat zij andersom 100% kunnen vertrouwen op het gecontroleerde en geteste aanbod parkeerplaatsen bij ons op de website.

Ontwikkelingen in 2019

Om meer kwaliteit te bieden en in 2019 verder te professionaliseren hebben we een aantal belangrijke doelstellingen opgesteld:

  • Nieuwe video’s met alle relevante informatie
    Het komende jaar nemen we nieuwe video’s op voor alle parkeerbedrijven bij ons op de website, net als bij de nieuwsberichten die we publiceren. We worden op die manier een online platform voor video’s, tekst en tests van de beste parkeerbedrijven die er bij Schiphol beschikbaar zijn. Met professionele camera- en audioapparatuur zorgen we voor video’s van het hoogste niveau.
  • Uitgebreide informatie in de beoordelingen van parkeerbedrijven
    Onze beoordelingen van de parkeerbedrijven bij Schiphol worden uitstekend gelezen. Komend jaar voegen we per parkeerbedrijf zoveel mogelijk relevante informatie toe. We bieden een volledig overzicht van alle resultaten uit onze tests en alle belangrijke informatie om een betrouwbare en voordelige parkeerkeuze te kunnen maken.
  • Striktere controles op het Schiphol Parkeren Keurmerk
    We zullen parkeerbedrijven met ons Schiphol Parkeren Keurmerk komend jaar strenger controleren. Op die manier garanderen we de hoge kwaliteit en betrouwbare parkeerplaatsen die de parkeerbedrijven beloven. We gaan langs bij alle houders van ons keurmerk en voeren anonieme tests uit.

Bovendien zullen we ook de parkeerbedrijven zonder ons keurmerk persoonlijk bezoeken. Op die manier brengen we het volledige parkeeraanbod bij Schiphol in kaart. We bieden parkeerbedrijven de kans ons keurmerk te verdienen, terwijl we houders streng controleren op de geboden service en parkeermogelijkheden.

Tenslotte houden we de branche goed in de gaten, zodat we als eerste kunnen blijven berichten over malafide parkeerbedrijven. Parkeeraanbieders die het niet zo nauw nemen met de regels zullen we in de spotlight zetten, zodat we particuliere en zakelijke reizigers daarvoor kunnen waarschuwen. Bovendien helpen we daar op die manier graag de welwillende parkeerbedrijven mee, om te voorkomen dat hun naam wordt meegezogen door de problemen die enkele rotte appels veroorzaken.

De beste informatie om bij Schiphol te parkeren

SchipholParkeren.com wil op die manier ook in 2019 dé online autoriteit zijn voor parkeren bij Schiphol. Met het laatste nieuws vanuit de parkeerbranche, beoordelingen voor alle parkeerbedrijven en tests op basis waarvan we de beste bedrijven ons Schiphol Parkeren Keurmerk uitreiken. We maken het aanbod overzichtelijker door alle belangrijke informatie te vermelden en verschillende labels van hetzelfde parkeerbedrijf samen te voegen. Op die manier maken we het particuliere en zakelijke reizigers graag zo makkelijk mogelijk om een voordelige en 100% betrouwbare parkeerplaats bij Schiphol te boeken.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken