valet-guys-schiphol

Gefeliciteerd! Automotel ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 18 februari, 2017

We reikten onlangs het Schiphol Parkeren Keurmerk uit aan Automotel. Dat betekent dat de parkeeraanbieder voor Schiphol de zaken goed op orde heeft. Het is een betrouwbaar parkeerbedrijf dat volledig geslaagd is voor onze test en beoordeling. Met het Keurmerk voor veilig parkeren bij Schiphol geven we aan waar u de auto betrouwbaar en veilig kunt parkeren.

Automotel heeft de zaken goed op orde

Automotel doet op de eigen website een aantal belangrijke beloften aan haar klanten en blijkt dat bovendien ook daadwerkelijk waar te maken. De parkeeraanbieder bevindt zich voor lang parkeren bij Schiphol op slechts 7 minuten afstand tot de luchthaven. Dat betekent een korte rit met een shuttle bus, die netjes op tijd aanwezig is.

Bovendien is het bij Automotel geen probleem om de sleutel mee te nemen, waardoor klanten er zeker weten dat er niet met hun auto gereden zal worden. In plaats daarvan wordt de auto netjes geparkeerd, zoals dat past bij een betrouwbaar parkeerbedrijf.

Betrouwbaar parkeerbedrijf

De betrouwbaarheid is van groot belang voor het Schiphol Parkeren Keurmerk, we willen kunnen garanderen dat de auto er zonder zorgen kan worden achtergelaten. Automotel maakt gebruik van een volledig beveiligd terrein, waardoor onbevoegden daar geen toegang toe hebben. Bovendien is er sprake van een ruime shuttle bus, waarin ook de bagage zonder problemen geplaatst kan worden.

Test en beoordeling goed geslaagd

We waren tijdens onze beoordeling onder andere erg te spreken over het feit dat de bagage netjes op een trolley werd gezet voor de vertrekhal, waardoor we daar zelf geen omkijken naar hadden. De chauffeur gaf ons bovendien aan dat Automotel ook veel zakelijke klanten heeft, die vertrouwen op de goede beveiliging van het afgesloten terrein.

Uiteraard hebben we voor de beoordeling van Automotel goed gelet op bijvoorbeeld de reistijd naar de luchthaven, net als op het feit dat de auto er na afloop nog fris en schoon uitzag. Dat was het geval en we zagen zelfs een aantal beschikbare plaatsen voor elektrische auto’s. Dat betekent dat het tevens mogelijk is om de auto daar op te laden en na terugkomst met een volle accu naar huis te rijden.

Keurmerk voor veilig parkeren bij Schiphol

We kunnen dan ook met trots aangeven dat we Automotel het Schiphol Parkeren Keurmerk hebben mogen uitreiken. De parkeeraanbieder is een voorbeeld voor andere aanbieders. Als iedere parkeeraanbieder de zaken op een dergelijk goede manier voor elkaar zou hebben speelt de betrouwbaarheid binnenkort geen rol meer. We feliciteren Automotel graag met het behalen van het Schiphol Parkeren Keurmerk!

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken