beste parkeeraanbieders schiphol

Selectie van de beste parkeeraanbieders maakt overzicht een stuk duidelijker

Geplaatst op 14 april, 2022

Het aantal parkeeraanbieders bij Schiphol is inmiddels groter dan 20, de kans is groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Waar kun je nog voordelig en veilig parkeren, op basis van valet parking of lang parkeren met shuttle parkeren? Om het jou gemakkelijker te maken presenteren we je een selectie van de meest interessante aanbieders. We nemen afscheid van een aantal aanbieders op onze vergelijkingssite, waarvoor we een aantal heldere criteria hanteren.

Criteria voor de selectie

We gebruiken 4 verschillende criteria voor de selectie van interessante parkeeraanbieders bij Schiphol. Aan de hand daarvan verwijderden we de volgende aanbieders:

  • Aanbieders die niet voldoen aan ons Schiphol Parkeren Keurmerk
  • Parkeeraanbieders die onzorgvuldig met geparkeerde auto’s omgaan
  • Aanbieders die vanwege hoge tarieven of andere redenen onvoldoende interessant zijn

We zorgen er met de selectie voor dat u het overzicht kunt behouden over de verschillende parkeeraanbieders. Het meer beperkte aanbod maakt het gemakkelijker om tot een goede keuze te komen, we voorkomen dat u de beste parkeeraanbieder mist omdat u andere minder interessante aanbieders met elkaar vergelijkt. De selectie helpt gemakkelijker tot de beste keuze te komen voor lang parkeren of valet parking bij Schiphol.

Selectie van de beste parkeeraanbieders

Je kunt rekenen op een selectie van de beste parkeeraanbieders bij Schiphol, waarmee we er graag voor zorgen dat jij een veilige, voordelige en betrouwbare keuze kunt maken. Uiteraard blijven we expert reviews van de parkeeraanbieders op Schiphol plaatsen, we richten ons daarbij op de selectie die voor jou de moeite waard is. Je kunt er op die manier bovendien vanuit gaan dat alle aanbieders die u bij ons op de website kunt vergelijken netjes voldoen aan de criteria die we stellen voor het Schiphol Parkeren Keurmerk. Direct het aanbod vergelijken en voor de laagste prijs parkeren? Je kunt in ieder geval rekenen op een betrouwbare aanbieder die netjes voldoet aan de eisen die we stellen.

Schiphol Parkeren Keurmerk

We controleren de parkeeraanbieders bij Schiphol regelmatig. We volgen de shuttle bussen en rijden achter de chauffeurs voor valet parking aan. Daarnaast controleren we de faciliteiten en beoordelen we de communicatie en de klantenservice. Aan de hand daarvan delen we het Schiphol Parkeren Keurmerk uit, op basis waarvan jij kunt rekenen op een veilige, voordelige en betrouwbare aanbieder. Je kunt online de verschillende parkeeraanbieders uit onze selectie vergelijken, waarmee we er graag voor zorgen dat jij een zo laag mogelijke prijs betaalt.

Lees artikel:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken