sky park verhuisd

Sky Park is verhuisd naar nieuwe locatie in Aalsmeer

Geplaatst op 21 juli, 2016

Sky Park is verhuisd naar een nieuwe locatie. Het gaat om de TV-studio’s in Aalsmeer aan de Van Cleeffkade 15 (1431 BA Aalsmeer). De nieuwe locatie is overigens niet de enige verandering die Sky Park doorvoert. De parkeeraanbieder heeft daarnaast een samenwerking met Met en Co opgestart. Dit is de onderneming die de shuttle service voor het bedrijf uit zal gaan voeren.

Shuttle-service door Met en Co

Met en Co heeft sinds 1923 ervaring met personenvervoer in de omgeving van Schiphol. Het bedrijf is gespecialiseerd in luchthavenvervoer en zakelijk vervoer. Dankzij de vestiging in Aalsmeer valt er goed samen te werken met Sky Park en kan het parkeerbedrijf een vlotte shuttle service aanbieden.

De samenwerking brengt aan de andere kant ook een nadeel met zich mee. Sky Park is niet helemaal duidelijk over het feit dat zij een samenwerking zijn gestart. Dit betekent dat het niet alle parkerende klanten duidelijk is dat zij gebruik kunnen maken van de shuttle van Met en Co. Het is aan Sky Park om dit duidelijk te communiceren en er daarmee voor te zorgen dat klanten weten waar ze terecht kunnen.

Aalsmeer TV-studio’s

De locatie van de parkeergarage bij de TV-studio’s in Aalsmeer is voor hen die er niet bekend zijn niet zo gemakkelijk te vinden. Een groot bord of andere aanduiding van Sky Park ontbreekt, waardoor niet iedereen de parkeerlocatie direct kan vinden. Het bedrijf zou er aan de straatkant in ieder geval voor kunnen zorgen dat het beter duidelijk is waar klanten hun auto kunnen parkeren. Het maakt het gemakkelijker om de auto er neer te zetten en vervolgens gebruik te maken van shuttle parkeren van Met en Co om naar de luchthaven Schiphol door te reizen.

Overdekte parkeergarage

Uiteraard brengt de nieuwe locatie voor Sky Park ook een belangrijk voordeel met zich mee. De parkeeraanbieder maakt nu gebruik van een parkeergarage, zonder dat dit hoge kosten met zich mee hoeft te brengen. De auto’s worden overdekt geparkeerd, terwijl het online mogelijk is om een voordelige parkeerplaats te boeken. Het is voor sommigen even zoeken om de parkeergarage van Sky Park te vinden, maar eenmaal gevonden biedt de nieuwe locatie een goede parkeerplaats.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken