parkeergarage-schiphol

Top 3 parkeeraanbieders bij Schiphol: de beste parkeerfaciliteiten

Geplaatst op 25 juli, 2017

We beoordelen bij Schiphol Parkeren de diverse parkeeraanbieders. We letten op de geboden service en duidelijke communicatie, net als op de parkeerfaciliteiten zelf. Die bespreken we in de tests en beoordelingen en onze video’s. We stelden deze keer een top 3 van parkeerbedrijven samen, op basis van de kwaliteit van de faciliteiten om daar te parkeren. Dit is wat ons betreft de absolute top op het gebied van parkeerfaciliteiten bij Schiphol:

1: Totale Care Parking

Totale Care Parking maakt gebruik van een volledig afgesloten parkeergarage. Het gaat om een moderne garage, bijvoorbeeld uitgerust met branddeuren. Die voorkomen dat een brand zich snel kan ontwikkelen, waardoor de auto’s er veilig staan. Bovendien is er een professionele sprinklerinstallatie aanwezig en kunt u rekenen top 24/7 camerabewaking. Dit voorkomt eventuele ongewenste situaties. Is er sprake van een calamiteit? De deuren van de garage worden meteen afgesloten. Op die manier is Totale Care Parking een betrouwbare en veilige parkeeraanbieder, uitstekend geschikt om de auto veilig te parkeren.

2: EasyPark2Fly

Het had wat ons betreft ook de eerste plaats kunnen zijn, want EasyPark2Fly biedt dezelfde parkeerfaciliteiten als Totale Care Parking. Ook hier kunt u rekenen op een volledig afgesloten parkeergarage, om uw auto daar veilig te kunnen parkeren. Er zijn branddeuren aanwezig en u kunt rekenen op een professionele installatie met sprinklers. Dit zijn twee maatregelen die schade door brand voorkomen. Daarnaast is er 24/7 camerabewaking aanwezig en worden de deuren meteen afgesloten op het moment dat er sprake is van calamiteiten.

3: Royal Parking

De derde plaats is wat ons betreft voor Royal Parking. Er is ook bij deze parkeeraanbieder bij Schiphol sprake van een afgesloten garage waar zomaar niemand bij kan. Het automatisch hek zorgt voor de mogelijkheid om het terrein hermetisch af te sluiten. Bovendien ligt de parkeergarage op slechts 6,8 kilometer van de luchthaven, waardoor er zo min mogelijk met de auto’s voor valet parking bij Schiphol gereden hoeft te worden.

Veilig parkeren zonder zorgen

De top 3 met de beste parkeerfaciliteiten zorgt ervoor dat u uw auto veilig kunt parkeren bij Schiphol, zonder zorgen over de kwaliteit of veiligheid. De auto staat er netjes overdekt en goed afgesloten, zodat niemand daar zomaar bij kan komen. Wat dat betreft vormen de parkeergarages een prettig en veilige keuze.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken