vakantie parking comfort parking

Vakantie Parking overgenomen door Comfort Parking

Geplaatst op 16 mei, 2016

Comfort Parking heeft Vakantie Parking overgenomen. Qua dienstverlening zal er niet direct wat veranderen, er is wat dat betreft  sprake van een nieuwe eigenaar voor een bestaande parkeeraanbieder bij Schiphol. Vakantie Parking heeft een groot aantal parkeerplaatsen in de buurt van Schiphol. De locatie en de naam blijven hetzelfde, er is slechts sprake van een nieuwe eigenaar die de touwtjes in handen heeft. De kans is groot dat het bedrijf na zal gaan welke van de merken het sterkst is om daar op termijn wellicht een keuze uit te maken. Tot die tijd blijven Vakantie Parking en Comfort Parking naast elkaar bestaan, maar hebben ze op dit moment uiteindelijk dezelfde eigenaar.

Valet parking door Vakantie Parking

Vakantie Parking is de specialist in zowel valet parking als shuttle parkeren en zal dat ook blijven. Ondanks de overname zal er in eerste instantie niets veranderen aan de dienstverlening. Dat betekent in de praktijk dit dat er voor consumenten weinig tot niets zal veranderen. Zij hebben bij Vakantie Parking nog altijd de mogelijkheid om een parkeerplaats te reserveren in de buurt van Schiphol. De chauffeur komt naar de vertrekhal om daar de auto over te nemen of reizigers kunnen de auto zelf parkeren. Bij valet parking wordt na afgifte van de sleutel de auto in de buurt geparkeerd. De chauffeur zorgt er bij aankomst terug op Schiphol voor dat de auto weer op tijd klaar staat. Vanaf het eigen parkeerterrein is er een shuttle service beschikbaar voor reizigers die hun auto daar graag zelf parkeren.

Valetparking-Service op andere locatie

We kijken bij Schiphol Parkeren graag kritisch naar de verschillende parkeeraanbieders. Vakantie Parking gaat als bedrijf verder onder de naam Valetparking-Service en heeft online een aantal foto’s staan van de parkeerlocatie. Deze lijken niet overeen te komen met de locatie die daar daadwerkelijk voor gebruikt wordt. De auto’s worden geparkeerd in Nieuw-Vennep, waarmee de afstand tot luchthaven Schiphol beduidend groter is.

Geen herkenbare bedrijfskleding bij Valetparking-Service

Bovendien is er bij Valetparking-Service sprake van chauffeurs die niet te herkennen zijn aan bedrijfskleding. Het hoeft de goede service natuurlijk niet in de weg te zitten, maar het leidt er wel toe dat de kennismaking soms wat rommelig kan verlopen. De chauffeurs zullen zich in ieder geval legitimeren. We geven er bij Schiphol Parkeren echter de voorkeur aan dat de chauffeurs van parkeeraanbieders zoals Valetparking-Service herkenbare bedrijfskleding dragen. Dit voorkomt eventuele onduidelijkheden en zorgt voor meer vertrouwen bij de consument.

Uiteraard zullen we Vakantie Parking onder de nieuwe naam in de gaten houden en geldt dat ook voor Valetparking-Service. We zorgen er op die manier voor dat duidelijk is waar u het best kunt lang parkeren en wat u van de parkeeraanbieder aan service kunt verwachten.

Lees meer:

navigate_next Parkeren bij Vakantie Parking