comfort-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! Comfort Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 17 maart, 2017

We feliciteren Comfort Parking met het Keurmerk Schiphol Parkeren. De parkeeraanbieder biedt de mogelijkheid tot shuttle parkeren, combi parkeren en valet parkeren. Het parkeerbedrijf maakt net als Vakantie Parking en VIP Parking onderdeel uit van Airport Parking Solutions, dat de zaken goed op orde heeft.

“We zijn erg blij met het ontvangen van het Keurmerk Schiphol Parkeren. We bieden klanten de keuze uit 3 parkeermogelijkheden. Dankzij shuttle parkeren, combi parkeren en valet parkeren bij Schiphol bepalen ze zelf hoe ze hun auto willen parkeren. Wij zorgen er met onze 5 voordelen en een uitstekende klantenservice vervolgens voor dat ze zich geen zorgen hoeven te maken,” aldus de directeur van Comfort Parking.

We hebben meerdere auto’s geparkeerd bij Comfort Parking, zowel op basis van de shuttle service, combi service als valet service. Aan de hand daarvan hebben we de belangrijke elementen van ons keurmerk beoordeeld en kunnen we aangeven dat Comfort Parking de zaken goed op orde heeft.

Shuttle, combi of valet parkeren

Comfort Parking biedt de mogelijkheid tot shuttle parking bij de luchthaven. Dit is de bekendste vorm van goedkoop parkeren bij Schiphol. U kunt de auto dan zelf parkeren, een shuttle brengt u binnen 4 minuten naar de luchthaven. Daarnaast kunt u gebruik maken van combi parkeren om de auto bij terugkomst alvast naar de aankomsthal te laten brengen om meteen in te kunnen laten stappen. Tenslotte kunt u bij Comfort Parking gebruik maken van valet service, waarbij u de auto ook bij vertrek gewoon op de luchthaven zelf af kunt geven.

We kunnen voor zowel shuttle parkeren, valet parking als combi parkeren bij Schiphol aangeven dat Comfort Parking daar op een heel nette manier mee omgaat. Het is op voorhand goed duidelijk hoe de parkeeraanbieder te werk zal gaan en wat de kosten zullen zijn. Op de dag van vertrek en de dag van aankomst wordt er duidelijk gecommuniceerd, zodat we de auto’s er zonder problemen konden parkeren.

Beveiligd en overdekt parkeren bij Comfort Parking

“We maken gebruik van cameratoezicht voor onze parkeerlocatie en helpen onze klanten graag met het uitladen van hun bagage. Bovendien maken we specifiek gebruik van een overdekte parkeerlocatie, waardoor de auto er uitermate veilig staat. We bieden extra services zoals het laten wassen van de auto en zijn met de klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar,” vervolgt de directeur.

Comfort Parking richt zich daarmee heel goed op de elementen die belangrijk zijn voor het Keurmerk Schiphol Parkeren, op basis waarvan we die kunnen uitdelen. We letten goed op deze aspecten, die belangrijk zijn voor klanten die hun auto bij Schiphol willen parkeren. We feliciteren Comfort Parking met de ontvangst van het keurmerk, dat goed aangeeft dat zij de zaken netjes op orde hebben.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken